D delphe01 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 26 Mart 2014 #1 Arkadaşlar can güvenliği olmadığına dair belge ile atama isteğinde bulunan başından böyle birşey geçmiş olan çevresinde böyle olaya şahit olan varmı. bu işlemin prosedürü nasıl işliyor.
Arkadaşlar can güvenliği olmadığına dair belge ile atama isteğinde bulunan başından böyle birşey geçmiş olan çevresinde böyle olaya şahit olan varmı. bu işlemin prosedürü nasıl işliyor.
H huseyinkorkmaz Aktif Üye Mesajlar 104 26 Mart 2014 #2 Hocam mümkünse en yakın hukuk bürosuna veya sendikanızın hukukçularına başvurun. Durum tam olarak nasıldır size zararı olmayacaksa burada yazmanın.
Hocam mümkünse en yakın hukuk bürosuna veya sendikanızın hukukçularına başvurun. Durum tam olarak nasıldır size zararı olmayacaksa burada yazmanın.
D delphe01 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 27 Mart 2014 #3 detay yazmıyorum zaten başına gelen nasıl prosedür işletmiş onu öğrenmeye çalışıyorum.sendikamla da iletişim halindeyim
detay yazmıyorum zaten başına gelen nasıl prosedür işletmiş onu öğrenmeye çalışıyorum.sendikamla da iletişim halindeyim
D delphe01 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 4 Nisan 2014 #6 yokmu bu şekilde tayin isteyen veya duyan arkadaşlar