Genaral mobile a windows 10

Kodla Büyü
bunun için bios seviyesinde bir değişim şart. onun dışında sanal makineye kurup çalıştırabilirsiniz. o da oldukça yer kaplar ve sanırım sd karta yüklenemiyor. sunucumda bir vps açtım, ona uzak masaüstü ile bağlanıyorum. performans derdi ve alan derdi yaşamıyorum. Olsa eşime de dual boot yapıp verebilirim ama...

Tableti bir türlü pc ye bağlayamadım bağlasam windows8 i sadeleştirdim onu yükleyeceğim içini açmakta istemiyorum iyice sinir oldum

Android tablete windows yüklenir mi arkadaş, işlemci mimarisi diye bir şey var. Diplomayı bakkaldan mı aldınız :D

Mebin engelini kırayım windowsu kuracam Sonrada bakkaldan aldığım diplomayla resimlerini buraya koyarım Normalde ubuntu kullanıyorum dokunmatik yazılımları çok iyi değil o yüzden uyduruk windows kullanacam

keplir' Alıntı:
Windows 10 için bilmiyorum ama şurada 8.1 in yüklenmesi var

http://www.alltechfeed.com/install-wind ... -software/

Benim merak ettiğim visual studio tarzı programlar acaba çalışır mi ki? Sonuçta için içinde assembly de var.
Burada anlatılan program fake diye yorumlar var.. Zaten indirmesi de ucretli eski version buldum ama güncelleme için siteden yenisini indir diyor yani para tuzağı :-)

BBNET
Geri