Gemini Pro 1 Yıl Ücretsiz Öğretmenler İçin

Kodla Büyü
"Hevesli olmanız bizi mutlu ediyor ancak görünüşe göre bu teklifi daha önce kullandınız veya kullanmaya çalıştınız."
uyarısı veriyor şimdi de...

Arkadaşlar çözüm şöyle öğretmen kimliği ön resmi e-devlet ten transkript ve mebbis kişiler bilgiler modülünün sayfasını pdf olarak indirip üçünü birden yüklerseniz üyeliği kabul ediyor. Defalarca farklı denemeden sonra bunu kabul etti 2 gün önce
Hocam 3'ünü derken,
1.
2.
3.
şeklinde yazma imkanınız var mı, çok karışmış, teşekkürler.

@zodiac Damien hocamızın dediği gibi sıralama :)

1- öğretmen kimliği ön resmi
2-e-devlet ten üniversite transkript
3-mebbis kişiler bilgiler modülünün sayfasını pdf
07.12.2025 tarihinde saat 22:00'da bu yöntemi denedim. anlık kontrol de olmadı size mail ile dönüş yapılacak denildi.
8.12.2025 tarihi saat 9:00 da inceleme tamamlandı, "öğrenci olduğunuzu doğruladık" Google AI Pro'ya geçim şeklinde mail aldım.

Normal students girişinden girin. Bilgileri doldurun. İleri deyince akademik giriş sayfasına yönlendirecek o sayfayı kapatın. Önceki sayfada belge doğrulama gelecek. Oraya belgeleri yüklüyorsunuz.

Arkadaşlar çözüm şöyle öğretmen kimliği ön resmi e-devlet ten transkript ve mebbis kişiler bilgiler modülünün sayfasını pdf olarak indirip üçünü birden yüklerseniz üyeliği kabul ediyor. Defalarca farklı denemeden sonra bunu kabul etti 2 gün önce
Bugün
Edevletten aldığım
2016 da mezun olduğum ünv mezuniyet belgesini yükledim kabul etmedi.
2023 te mezun olduğum yüksek lisans mezuniyet belgesini yükledim kabul etmedi.

Bugün
Edevletten aldığım
2016 da mezun olduğum ünv mezuniyet belgesini yükledim kabul etmedi.
2023 te mezun olduğum yüksek lisans mezuniyet belgesini yükledim kabul etmedi.
öğrenci değilde akademik sayfanın geldikten sonra aşağıdakileri yüklemeniz gerek. Süresi bugün son bitti mi bilmiyorum
1- öğretmen kimliği ön resmi
2-e-devlet ten üniversite transkript
3-mebbis kişiler bilgiler modülünün sayfasını pdf bu şekilde oluyor

ilksms
Geri