bende de olmadı üstelik 3.0 çıkmışken değerlendirmek lazımGemini Pro 1 Yıl Ücretsiz Öğretmenler İçin diyorlar ama mezuniyet belgemi yüklediğim halde bunu yapamadım yardımcı olabilecek var mı ? İnternette dolaşan yöntemi denedim ama belge uyumsuz diyor
@gglemas Hocam buna benzer işlerde kullanmak üzere geçici telefon numarası alınan bildiğin bir site var mı?Bu teklifi kullanabilirsin. 1 yıllık ücretsiz copilot![]()
AI for Students: Use AI Study Tools to Learn More | Microsoft Copilot
Get access to AI for learning with Copilot. Create AI study guides, use AI as a homework helper, and see how AI for students can supercharge your learning with Copilot.www.microsoft.com
Edu mail buradan oluşturulabilirsin. https://imail.edu.vn/mailbox
Hocam defalarca deneyince oluyor beni hemen kabul etti 30sn de arkadaşları reddetti tekrar tekrar başvurduk öyle kabul etti eninde sonunda ediyor ama bazılarını uğraştırıyorGemini Pro 1 Yıl Ücretsiz Öğretmenler İçin diyorlar ama mezuniyet belgemi yüklediğim halde bunu yapamadım yardımcı olabilecek var mı ? İnternette dolaşan yöntemi denedim ama belge uyumsuz diyor
Beceremedim herhalde.. @imail.edu.vn ve @itmo.edu.pl mailleri ile kayıt yaptıramadım.Bu teklifi kullanabilirsin. 1 yıllık ücretsiz copilot![]()
AI for Students: Use AI Study Tools to Learn More | Microsoft Copilot
Get access to AI for learning with Copilot. Create AI study guides, use AI as a homework helper, and see how AI for students can supercharge your learning with Copilot.www.microsoft.com
Edu mail buradan oluşturulabilirsin. https://imail.edu.vn/mailbox
hocam öğretmen olarak nasıl kayıt oluyoruz bulamadım belge mi yüklüyoruz bir yereHocam defalarca deneyince oluyor beni hemen kabul etti 30sn de arkadaşları reddetti tekrar tekrar başvurduk öyle kabul etti eninde sonunda ediyor ama bazılarını uğraştırıyor
öğrenci belgesi istiyor hocam o öğrenciler için geçerliGemini Pro 1 Yıl Ücretsiz Öğretmenler İçin diyorlar ama mezuniyet belgemi yüklediğim halde bunu yapamadım yardımcı olabilecek var mı ? İnternette dolaşan yöntemi denedim ama belge uyumsuz diyor
hem e-devletten belge aldım hem diplomayı gönderdim kabul etmedi.