Gelmeyen Öğretmen Boş Dersine Nöbetçi Öğretmen Görevlendirme Programı

Kodla Büyü

exelsior

Aktif Üye
Kısaca programa Öğretmen listesi atılıp, ders programı ve nöbetler giriliyor.
Ders programını e okuldan alıp programa ham veri olarak aktarmaya yarayan çevirici excel dosyasıda içindedir.

Sonra o gün gelmeyen öğretmenlerin boş derslerine görevlendirmek için, o günün nöbetçi öğretmenleri arasından o gün gelmeyenler hariç olmak üzere, o ders saatinde kendi dersi ve başka ders görevlendirmesi olmayan arasından listeleme yaparak seçim yapılması sağlanıyor.

Bu işlemi yaparken o günkü nöbetçi öğretmenlerin şimdiye kadar kaç defa görev aldığı listesini vererek görevlendirmenin adil yapılmasını sağlıyor.

Ayrıca okul geneli olarak da kim kaç defa görevlendirilmiş görülebiliyor.

Zaten en önemli kısım bu. Herhangi bir çakışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla düşünüp taşınmaya kafa yormaya gerek kalmıyor.

Mesela bir nöbetçi öğretmen görevlendirilmiştir ama o saate kendi dersi olabiliyor. Ya da aynı nöbetçi öğretmen aynı ders saatinde iki şubeye görevlendirilebiliyor gibi insan işi kul hatası durumlardan bizi kurtarıyor. Hem de öğretmenlerin ben çok görev aldım şuna buna verilmiyor demesine karşı elde kayıtlar var.

İstenirse günlük görevlendirme listesi A5-A4 yazdırabilir yada pdf olarak verebiliyor.

Nöbet programı yada ders programı değişse bile önceki görevlendirme kayıtlarını tutmaya devam ediyor.

Programın anlatım videosu da var. Bazı güncellemeler nedeniyle ufak değişiklikler oluşmuş olabilir:
Yüksek çözünürlükte kaydedildiğinden Youtube uygulamasında açıp 1080p seçip yakınlaştırarak inceleyebilirsiniz.

Uygulamanın çalışması için Bilgisayarınızda 64 Bit Office 2021 ve üstü Yada 64 Bit Ms Access 365 Runtime kurulu olmasını gerektirmektedir.

Microsoft 365 Access Runtime Türkçe 64 Bit Ücretsiz indirmek için tıklayın.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
ilksms
Geri