Gelly eco almaya karar verdim 13-14 bin arası.

Kodla Büyü

erden60

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar gelly cin üretimi bir araç, eco modelinin motoru toyota moturu var.2009 nodeli fiyatı 13-14 bin fiyata veriyorlar.Abs klima havayastığı mevcut ne dersiniz?

ben olsam yanına bile yaklasmazdım :-1: hocam o parayı verceksin sonra ne olcak peki ! o araba sana gardaş olcak.alt komsumda vardı satana kadar anası agla gitti albea mı palıomu ne aldı

Hocam 3 yıldır Geely Familia kullanıyorum. Sıfır almıştım. 13 - 14 bin aralığına eco modelini kesinlikle tavsiye etmem. Zaten Familia modelinin fiyatları hemen hemen o civarda. Örnek ben benim aracı daha 24000 km deyken satılığa koymuştum daha ekim ayında 14000 e ilanı vermiştim arkadaşın c4 ünü almak için ama son anda arkadaş bayi ile acilen anlaşınca geri kaldırdım. Demek istediğim 14000 e familia almak varken ck alınmaz. Genel olarak geely araçlar içinse 3 yıl sonundaki düşüncem şu, 3 yıldır beni yolda bırakmadı, hiç bir kronik sorun çıkartmadı, bakımlar dışında tek kuruş masraf çıkartmadı. Daha yeni amortisörlerin değişmesi gerekiyor onun dışında yine masrafı yok. Bu süre zarfında bir hyundai getz den, accent ten, reno clio dan aşağı kalır konfor da sunmadı daha ne olsun... Şahsi düşüncelerim bunlar. Ama ben aracı alırım, satarım, hızlı satılsın diyorsanız ve bu sizin için önemliyse kesinlikle geely almayın çünkü önyargılar nedeniyle ikinci el de satarken sıkıntılı bir araç. Hakkınızda hayırlısı....

aykutgultekin' Alıntı:
Hocam 3 yıldır Geely Familia kullanıyorum. Sıfır almıştım. 13 - 14 bin aralığına eco modelini kesinlikle tavsiye etmem. Zaten Familia modelinin fiyatları hemen hemen o civarda. Örnek ben benim aracı daha 24000 km deyken satılığa koymuştum daha ekim ayında 14000 e ilanı vermiştim arkadaşın c4 ünü almak için ama son anda arkadaş bayi ile acilen anlaşınca geri kaldırdım. Demek istediğim 14000 e familia almak varken ck alınmaz. Genel olarak geely araçlar içinse 3 yıl sonundaki düşüncem şu, 3 yıldır beni yolda bırakmadı, hiç bir kronik sorun çıkartmadı, bakımlar dışında tek kuruş masraf çıkartmadı. Daha yeni amortisörlerin değişmesi gerekiyor onun dışında yine masrafı yok. Bu süre zarfında bir hyundai getz den, accent ten, reno clio dan aşağı kalır konfor da sunmadı daha ne olsun... Şahsi düşüncelerim bunlar. Ama ben aracı alırım, satarım, hızlı satılsın diyorsanız ve bu sizin için önemliyse kesinlikle geely almayın çünkü önyargılar nedeniyle ikinci el de satarken sıkıntılı bir araç. Hakkınızda hayırlısı....

anlayamadığım bir şey var familia ecodan daha mı iyi? ikisidin de 2. eli yok zaten,ayrıca eco familia dan daha gösterişli değimi?

g.cetin.66' Alıntı:
ben olsam yanına bile yaklasmazdım :-1: hocam o parayı verceksin sonra ne olcak peki ! o araba sana gardaş olcak.alt komsumda vardı satana kadar anası agla gitti albea mı palıomu ne aldı
hcam 13bin param var 1998 opel corsamı alayım 2000 model clio mu alayım? bu araç 2010 model hava yastığı klima abs çelik cant ful+ful...13bin e 15 yaşında araba alırsın asıl yazık olana 15 yaşındaki arabaya değilmi? 2010 model arabaya rahat 4yıl binerim...

sn aykut gultekin siz kullanıyorsunuz buracı sizden öğrenmek istediğim bazı şeyler var zahmet olmazsa....rampada çekişden düşer mi? yakıtı nasıldır?clio dan eksiği nedir? emsallerine göre yani(dacia,renaut clio,citroen c3,albeaihundai hetz) bu arçlar dahamı salam motoru daha mı kuvvetli?

Mantıklı düşünmüşsün hocam, 13000 liraya 10-12 yaşında tamirciyle dost yapcak araba yerine, bu dediklerinden almak gayet mantıklı...

arkadaşta vardı. 2010 familia 1.5 motordu galiba biz alma dedik dinlemedi kafaya koymuştu gitti aldı. 15.000 e almıştı 1 sene bindi geçenlerde 16.000 e sattı yani öyle satılmıyor diye bişey yok. Bende düşünüyordum 13-14000lik araba için o kadar vergi vermek istemedim bizim 2001 model yeter dedik şimdilik :)

öyle hocam al gelly.. hayırlı ugurlu olsun.. 15 yaşında araba almaktan iyidir .. :mrgreen:

erden60' Alıntı:
sn aykut gultekin siz kullanıyorsunuz buracı sizden öğrenmek istediğim bazı şeyler var zahmet olmazsa....rampada çekişden düşer mi? yakıtı nasıldır?clio dan eksiği nedir? emsallerine göre yani(dacia,renaut clio,citroen c3,albeaihundai hetz) bu arçlar dahamı salam motoru daha mı kuvvetli?

Hocam ben genel olarak düşüncelerimi aşağıdaki açtığım konuda paylaşmıştım,:
http://forum.donanimhaber.com/m_37790696/tm.htm

eğer baka kafana takılan şeyler olursa özelden telefonumu vereyim telefonla sorarsın.

Son olarak sa Geely familia MK 1.5 motor ve 105 beygirlik gücüyle, aynı zamanda iç işçilik ve donanım özellikleriyle CK dan çok daha iyi bir tercih olur...

aykutgultekin' Alıntı:
erden60' Alıntı:

Hocam ben genel olarak düşüncelerimi aşağıdaki açtığım konuda paylaşmıştım,:
http://forum.donanimhaber.com/m_37790696/tm.htm

eğer baka kafana takılan şeyler olursa özelden telefonumu vereyim telefonla sorarsın.

Son olarak sa Geely familia MK 1.5 motor ve 105 beygirlik gücüyle, aynı zamanda iç işçilik ve donanım özellikleriyle CK dan çok daha iyi bir tercih olur...
teşekkürler hocam FC modelini incelemeye başladım ....echo dan vaz geçtim..

pasific' Alıntı:
bazı arkadaşların eski model araçları çürük görmesi yenilere çok güvenmesi nekadar yanlış.gelly nin en üst segment aracı euro ncap dan 4 yıldızı zar zor aldı.
http://www.youtube.com/watch?v=cOZBJYcwKDE

orta sınıfının ve alt sınıfının halini varın siz düşünün! 2 yıldız....
http://www.youtube.com/watch?v=zEnI4UDv_mY

Hocam bu konuda sana katılmıyorum. 13 14 bin aralığında 2005 üstü hangi aracı alırsa alsın güvenlik konusunda Emgrand dan yada familia dan üstün olacağını sanmıyorum. 13 bine şahin satılıyor güzel ülkemde şimdi hangi vicdan şahin le emgrandın güvenliğini aynı sayabilir. Şahin i brodvay i bir çarpışma testine soksak ta görsek ...

Yani düşük fiyatlara alabileceğiniz araçlar içinde kesinlikle Familia nın da Emgrandında emsallerinden daha az güvenli olduğunu kabul etmiyorum. Amaaaaa
tabiki paranız varsa gider bir vw, ford, opel alırsınız. Yani en çok yapılan haksızlık tipine bakarak emgrandı opel insignia ile kıyaslama hatasıdır. Ne kadar ekmek o kadar köfte... Eğer paranız varsa almayın zaten... Benim param olsa ben de almazdım. Ama 18000 e sıfır aldığımda aracı bana bu kadar donanım sunan, başka sıfır bir araç yoktu piyasa da. çok kassam gidip dacia falan ancak alabilirdim o paraya, eeee dacia ile kendi aracımı kıyasladığımda her seferinde ooooohhhh iyi ki almışım diyorum, 3 senedir tık demedi, bastığımda yokuş mokuş yeterli performans veriyor. lpg ile yakıtı az, bir sürü donanım artısı cabası... Şu anda kesinlikle pişman değilim. Tek sıkıntı dediğim gibi aracı satarken zorlanmanız... Zaten aracı kullananların objektif yorumlarına bakarsanız genelinin aracı aldığı için memnun olduğunu görürsünüz.... Saygılar...

----------------- echo fitat:11.750tl km:25000 yıl:2010--------------
şahin fiyatına sizce nasıl :idea:

sanayi tipi yangın söndürücü almayı unutma :++:
ve mümkünse airbag modülünü iptal et
90 ı geçme.
yola cıktığındada bir tanıdığına haber ver.cep telefonsuz asla yola cıkma emniyet şeridinden ayrılma :D

hayırlı olsun kardeşim al güle güle kullan.şaka bi yana

BBNET
Geri