S shnbrs Aktif Üye Mesajlar 125 10 Ocak 2012 #1 Okulumuza ait "Gelin Tanış Olalım" Projesinde kullanmak için afiş hazırlamaya çalıştım. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Okulumuza ait "Gelin Tanış Olalım" Projesinde kullanmak için afiş hazırlamaya çalıştım. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 10 Ocak 2012 #2 Çok güzel olmuş hocam eline sağlık. ama okulunuzun ismini İl MEM in üstüne yazmızşsın sorun çıkarabilir.
Çok güzel olmuş hocam eline sağlık. ama okulunuzun ismini İl MEM in üstüne yazmızşsın sorun çıkarabilir.
S shnbrs Aktif Üye Mesajlar 125 10 Ocak 2012 #3 nefbote' Alıntı: Çok güzel olmuş hocam eline sağlık. ama okulunuzun ismini İl MEM in üstüne yazmızşsın sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için teşekkürler. o sıralamayı özellikle yaptım. proje okulumuzun. sanırım sorun çıkmaz ama bakalım
nefbote' Alıntı: Çok güzel olmuş hocam eline sağlık. ama okulunuzun ismini İl MEM in üstüne yazmızşsın sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için teşekkürler. o sıralamayı özellikle yaptım. proje okulumuzun. sanırım sorun çıkmaz ama bakalım