Gelişmiş ziyaretçi sayacı (Vinaora Visitors Counter)

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
joomla kullanıcılarını olmazsa olmazlarından.
Vinaora Visitors Counter 1.7.3

indir.

Demo
Altındaki üreticinin reklamını kaldırmak için:
modules/mod_vvisit_counter/tmpl klasöründeki default.php dosyasını açıp şu kodları devredışı bırakın.
$html .= '<div style="text-align: center;"><a href="http://vina';
$html .= 'ora.com/joomla/vinaora-visitors-counter.html" target="_self" title="Vinaora Visit';
$html .= 'ors Counter '.VERSION_MODULE.' for Joomla!" style="border:0px none; text-decoration:none; ">';
$html .= 'Visitors Counter</a></div>';
Uğraşmak istemeyenlere bu dosyanın değiştirilmiş halini ekte gönderiyorum.

Ekli dosyalar

• 5597.png
    5597.png
    15.1 KB · Görüntüleme: 2,799
  • default.rar
    default.rar
    1.3 KB · Görüntüleme: 603
2 yıl önce (ücretli tabiiki) asp de hazırlanmış bir sayaç ve site defans scripti buldum.Demosu bile mühtişti.
Site ziyaretçilerinin IP-loglarını tutuyor.Spam(süreyi ayarlayabiliyorsunuz) için cookie ban işlemi yapıyordu.
Ayrıca include edildiği sayfalarda küfür koruması olup (Listeyi siz belirliyorsunuz) yasak kelimeleri filtreliyor ve Ip logunu ayrı listede tutarak yine cookie yöntemi ile süresiz banlıyordu.
Bir türlü bu scriptin ücretsizini bulamadım.
Bulamadığım bir başka örnek ise 2-D Pasta grafikli anket - oylama scripti.-Örnek memurlar.net.

Vinaora Visitors Counter 2.0
bu programı indirdim fakat sayacı nasıl oluşturacağım bilmiyorum ayrıntılı antırsanız sevinirim
teşekkürler

arkadaşlar bu joomları dreamwearda uygulayabilirmiyiz :mrgreen: :| bu konuda cahilim kusura bakmayın

yaka' Alıntı:
arkadaşlar bu joomları dreamwearda uygulayabilirmiyiz :mrgreen: :| bu konuda cahilim kusura bakmayın

php bilginiz varsa dreamwearda siz de modül oluşturabilir yada hazırda var olan modül yada bileşeni editleyebilirsiniz, kastınız buysa

BBNET
Geri