Geleceğin mesleklerine yoğunlaşmak!

Kodla Büyü

fatih85gs

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Malesef geleceğin mesleklerine Bilişim Teknolojileri alanımız göz ardı edilerek yoğunlaşılmak isteniyor.Üzücü...
Bugün tarafımıza iletilen resmi yazı ektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_8902.webp
    IMG_8902.webp
    116.7 KB · Görüntüleme: 336
Ben bilgisayar öğretmenliğinin biteceğini zannetmiyorum. Bu onların hesapları. İnsanlar doğru düzgün bilgisayarı açmayı bilmiyorlar. Yapay zeka geliyor. Bizim dersin ismi değişir yapısı değişir gene bize muhtaçlar. Okulları kapatsalar bile uzaktan eğitim ve diğer özellikler için gene bize ihtiyaçları var. Okulları kapansa bile en son bizim kovarlar. Bize muhtaçlar.

Ben bilgisayar öğretmenliğinin biteceğini zannetmiyorum. Bu onların hesapları. İnsanlar doğru düzgün bilgisayarı açmayı bilmiyorlar. Yapay zeka geliyor. Bizim dersin ismi değişir yapısı değişir gene bize muhtaçlar. Okulları kapatsalar bile uzaktan eğitim ve diğer özellikler için gene bize ihtiyaçları var. Okulları kapansa bile en son bizim kovarlar. Bize muhtaçlar.
Katılıyorum aynen öyle farenin sol tuşu ile sağ tuşunu karıştıran milletiz illaki işleri düşüyor

• Beğen
Tepkiler: H_M
En rahat olması gereken branş biz olmalıyız. Diğer branşlar düşünsün. Çok çok görevlendirme yapsınlar memur olarak çalışırız.

Adı geçen "Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürlüğünün 01.04.2026 tarihli ve E-72842559-110.05-156891792 sayılı yazısı" yok mu?

Bugün bizim okula da geldi. Kontenjan azaltacağız dediler. Zaten her sene 15 öğrenci belirliyorum nesini azaltacaklarsa. Sene sonuna 8 öğrenciyi zor buluyoruz. Meslek liselerinin geleceği çok zor.

Bilişim ismi kaldırılır.Yapay Zeka dersi olur, detaylandırılır.Digital Sanatlar olur, detaylandırılır içine oyun tasarımı programlama konur.

ilksms
Geri