geçici görevlendirilen okulda teftiş olur mu ?

Kodla Büyü

yeni.formator

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ders saatini dolduramaması sebebiyle ikinci bir okuldaki derslere de giren öğretmenin, 2. okula gelen müfettişler tarafından teftişi olur mu ?

olur hocam 2 hafta önce geldiler beni teftiş ettiler görevlendirildiğim okulda bende olmaz sanıyordum. dersin yarısında kapıyı açıp girdi bilgilerimi aldı not etti dersi dinledi 1-2 bişi sordu notumuz olmadığından pek evrağımızda olmuyor dolayısıyla sonra teftiş olmuş sayılırsın dedi gitti.

evrim0626' Alıntı:
olur hocam 2 hafta önce geldiler beni teftiş ettiler görevlendirildiğim okulda bende olmaz sanıyordum. dersin yarısında kapıyı açıp girdi bilgilerimi aldı not etti dersi dinledi 1-2 bişi sordu notumuz olmadığından pek evrağımızda olmuyor dolayısıyla sonra teftiş olmuş sayılırsın dedi gitti.
Notun olmayışı süper ozaman :)

omüfettiş iş güzar çıkmıs hocam 4 yıldır 1 kere müfettiş yüzü gördüm ondada cay içtik çıktı

bu benim 3. müfettişim hepsi evrak sordu hatta biri pencere açık bırakıyormusun diye bile sordu. Allah tan pencerenin biri sürekli açık:)

bana bu hafta geldi, sınıfta 2 dakika kaldı çekti gitti, masama oturdu, hocam ben öğretmen bilgisayarının kasasına projeksiyonu bağlıyorum deyince sanırım yanlış anladı, küstü gitti :)

diğer ders geldi bir karış surat, bir şeyler yazdı gitti.

benim kadrom öbür okulda de yapmıyorlar genelde ... gerçi yapsalar ne olacakki :)

serkanaytekin' Alıntı:
bana bu hafta geldi, sınıfta 2 dakika kaldı çekti gitti, masama oturdu, hocam ben öğretmen bilgisayarının kasasına projeksiyonu bağlıyorum deyince sanırım yanlış anladı, küstü gitti :)

Masanı kaptırmayacaksın müfettişe. :P

halk' Alıntı:
serkanaytekin' Alıntı:

Masanı kaptırmayacaksın müfettişe. :P

Hocam adam sormadan geldi oturdu, müfettiş küsüp gittikten sonra çocukların yorumu; "Hocam yaşlılarla uğraşmak zor değil mi?" :puhaha:

Neden emekli etmezler böylelerini bilmiyorum.

BBNET
Geri