Geçen hafta A101 den puzzle alan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bibucuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bibucuk

Site Gezgini
Arkadaşlar geçen hafta A101 den 2000 lik puzzle ları almıştım. Yaptım bitti ama iki parçası eksik çıktı, kayıp parça desteği varmış ama ben kutusunu attığım için ürün kodunu bulamıyorum. Mavi kutuda olanı alan varsa acaba ürün kodunu yazabilir mi?

Hocam ben başta mavi kutu almıştım ama sonra karar değiştirip kırmızı kutu ile değiştirdim. Eğer bu kutu üzerinde işine yarayacak bir bilgi var ise yazayım?

Teşekkür ederim hocam çok sağol yalnız kod 8 haneli olacak kırmızınınkini söyleyim belki ordan yardımcı olur. Marseille I T.C Chiu "108/11217" 680x960mm yazıyor tırnak içinde yazdığım yeri soruyor hocam

Bu arada bende iki parça eksik ama 3 parçada fazladan var (aynılarından ikişer koymuşlar) yani baştan saymaya da pek güvenmeyin sonuç ta bende 2001 parça var :)

bibucuk' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam çok sağol yalnız kod 8 haneli olacak kırmızınınkini söyleyim belki ordan yardımcı olur. Marseille I T.C Chiu "108/11217" 680x960mm yazıyor tırnak içinde yazdığım yeri soruyor hocam
108/11216

desenize bunlar bize iyi montaj yapmışlar. Birisinde ki eksik parçalar bazılarında fazla olarak çıkar haliyle. belki sizin parçalar bende , bende ki parçalar da siz de çıkar ise hiç şaşırmam yani. olan onca emeğe oluyor, bi hevesle başla sonuna kadar gel ve dumur ol. benimde başıma geldi için hislerinizi anlıyorum

BBNET
Geri