Hocam koy okulu mu guzelvadi mahallesindeki okullar mi sizce ?kursad' Alıntı:geneli köy okulu hocam
Ilk 5 nereyi yazalim hocam bu okullarin cogu cevre mah zaten.soouuk' Alıntı:Hocam Mete Uygun Ortaokulunu en üste yaz. Şehir merkezine 5 dk. bile sürmüyor ve ulaşım çok kolay. Diğer bildiğim okullar genelde kenar mahalle veya köy.
wepster' Alıntı:Sahinbey : Barak ortaokulu, Kazıkli ortaokulu , Maresal fevzi cakmak ortaokulu , Mehlika Alevli ortaokulu , Mustafa Necati Ortaokulu, Sarikaya ortaokulu , Sehit Ersin yildirim ortaokulu ,Sehit Serdar Goren ortaokulu.
Tekrar baktim bu okullar yok hocam. Ozure ayirmis olabilirler.muhalif33' Alıntı:wepster' Alıntı:Sahinbey : Barak ortaokulu, Kazıkli ortaokulu , Maresal fevzi cakmak ortaokulu , Mehlika Alevli ortaokulu , Mustafa Necati Ortaokulu, Sarikaya ortaokulu , Sehit Ersin yildirim ortaokulu ,Sehit Serdar Goren ortaokulu.
İliçi tayinlerde Şahinbeyde aşağıdaki okullarda açık oluştu. Listede yok mu bu okullar?
Feridun Oral Ortaokulu
Şehitkamil Ortaokulu
wepster' Alıntı:Tekrar baktim bu okullar yok hocam. Ozure ayirmis olabilirler.muhalif33' Alıntı:wepster' Alıntı:Sahinbey : Barak ortaokulu, Kazıkli ortaokulu , Maresal fevzi cakmak ortaokulu , Mehlika Alevli ortaokulu , Mustafa Necati Ortaokulu, Sarikaya ortaokulu , Sehit Ersin yildirim ortaokulu ,Sehit Serdar Goren ortaokulu.
İliçi tayinlerde Şahinbeyde aşağıdaki okullarda açık oluştu. Listede yok mu bu okullar?
Feridun Oral Ortaokulu
Şehitkamil Ortaokulu
Malatya acsalar hic yazar miyim cocuk buyudu en yakin maras var birde antep adiyaman golbasi da varda artik ile gecelim diyoruz. Siz antep limisiniz ? Veya antepte mi calisiyorsunuz.mtengin' Alıntı:hocam antepli değilsen sakın gelme
Evet basari dusuk ama bilisimci olarak pek onemsemiyor sanki biizm zumreler basariyi . Biz daha cok norm etkilesimli tahta ilin imkani gibi sartlara bakiyoruz. Nizip icin gelis gidis e deger mi sizce ? Oguzeli en uygunu dediler bana dameehmetaslan' Alıntı:Hocam Nizip ile ilgili okullarda yardımcı olabilirim. Antep güzel olduğu kadar çirkin olan bir yer. En basitinden kiralar, Suriyeliler geldiğinden beri can yakıyor. Birde Antep in şöyle bir özelliği var, çocuklar genel olarak tarım ve ticarete yöneliyor, yani eğitim bir sınıf atlama aracı değil. Başarı olarak bayağı altlardaydı geçtiğimiz senelerde.
wepster' Alıntı:Malatya acsalar hic yazar miyim cocuk buyudu en yakin maras var birde antep adiyaman golbasi da varda artik ile gecelim diyoruz. Siz antep limisiniz ? Veya antepte mi calisiyorsunuz.mtengin' Alıntı:hocam antepli değilsen sakın gelme