Gaziantep bombacısı bir öğretmen olamaz !

Kodla Büyü

Reyhanli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar. Yüzlerce çocuğa analık-babalık yapan biri böyle bir işin organizatörü olamaz diyorum.

O işin beyni olmasa da yapanlara yardım ve yataklık etme ihtimali uzak değil. Asker öğretmenliğin acemilik eğitiminde terör örgütü aleyhine marş söylenirken katılmayan çok sayıda öğretmen vardı.

Niye şaşırıyorsun hocam birçok mesai arkadaşımızın sempatizan olduğunu biliyoruz. birçok kişi bunlarla karşılaşıyor, bir kısmı sempatizanlığı aşıp faal olmuş demekki. ben hiç şaşırmadım bir öğretmenin bu şerefsizliği, bu vatan hainliğini yapmış olmasına.

şaşıracak birşey yok hocam herkesi kendiniz gibi düşünmeyin, meslekleri öğretmenlik olabilir ama idealleri öğretmenlik değil. bir arkadaş vardı üniversitede sesi çıkmazdı bu konular açılsa hepimiz kardeşiz ayaklarına yatardı. ne zaman mezun olduk atandı para kazanmaya başladı çenesi açıldı facebookta öyle videolar, resimler paylaşıp yorumlar yazıyorki ağzım açık kaldı, kardeşlikten dem vurana bak sen dedim. köprüyü geçene kadar misaliymiş bizimki..

Şaşılacak bişey yok.
Doğuda görev yapan varsa ordaki müdürlerin neye sempatisi olduğunu zaten belli.
Ayrıca nasıl baş müdür yardımcısı olmuş anlamışsınızdır burada doğudaki sınavlardan bahsetmeyelim.
Bende Doğuda görev yaptım oradaki müdür ve müdür yardımcıları hep yerli ne hikmetse.

sempatizanlar olmasa zaten terör bu aşamaya gelmezdi.yazıklar olsun onlara.hem vatan ekmeği yiyip hem de kalleşlik yaparlar.batının en ücra köşesine gelselerde onlara göre yine bir şeyler eksiktir. onların gözleri doymaz.onlar tıpkı siyonistler gibi yer yüzünden hiç vatan olamadılar.olamayacaklar da.çünkü onlar sadece maşa,piyon olarak kullanılıp giderler.terör,uyuşturucu,kaçakçılık,karmaşa vs. daha bir sürü şey bunlarda.hani hak arıyorlar.onların hakkı yok hiç bir şeye.

malesef olur, üniversitedeki sınıfımızda sepmatizanlığını, devlet düşmanlığını her fırsatta dile getiren 7-8 kişilik bir grup vardı. Her aklıma geldiğinde düşünürüm bu adamlar şuan ne haltlar yiyor diye.

müdür baş yardımcısıymış. göreve gelmediği için idari soruşturma açılmış hakkında. şaşırmadım doğrusu. çünkü bizim müdür yardımcımız da 1,5 yıldan fazla bir süredir tutuklu.

Etrafımız hainle çevrilmiş öğretmen hain olamaz diyorsun bu işin okumakla meslekle alakası yok hain haindir. Bknz. T.B.M.M. Bdp milletvekilleri her biri ayrı hain örneği..

ben işin ideolojik boyutundan çok,
meslek ve yapılan alçakça eylemin arasındaki çelişkiye şaşırıyorum.

O patlamada çocuklar parçalandı. Bunu planlayan ise öğretmen. Yani sonucunun az çok böyle olacağını biliyordu.

Reyhanli' Alıntı:
ben işin ideolojik boyutundan çok,
meslek ve yapılan alçakça eylemin arasındaki çelişkiye şaşırıyorum.

O patlamada çocuklar parçalandı. Bunu planlayan ise öğretmen. Yani sonucunun az çok böyle olacağını biliyordu.

Her meslekte çürük yumurta var hocam acaba televizyonlar da 1 yaşındaki çocuğun tabutunu gördümü, hiç mi insanlığı ya da çocuğu da mı yok bu şerefsizin..

Reyhanli' Alıntı:
Arkadaşlar. Yüzlerce çocuğa analık-babalık yapan biri böyle bir işin organizatörü olamaz diyorum.

bende sen öğretmen olamazsın diyorum..Azıcık düşünmeyen kimse öğretmen olamaz.Bunu yazanda kasap olamaz

sibel80' Alıntı:
Reyhanli' Alıntı:

bende sen öğretmen olamazsın diyorum..Azıcık düşünmeyen kimse öğretmen olamaz.Bunu yazanda kasap olamaz
herşeyi ideolojik düşünüp anlamak istediğiniz gibi anlamak zorundamısınız :?: ...arkadaş buna inanamıyorum anlamında yazmış....... neden kasıt arıyorsunuz? :!:

BBNET
Geri