Gallery plugin (konuya efekli resim ekleme)

Kodla Büyü
Muzilla' Alıntı:
aeness' Alıntı:
joomla 1.5 için buna benzer bir plugin varmı arkadaşlar

hocam 1.5 için de uydulayabilirsiniz sıkıntı yaratmaz,
plugin i kurduktan sonra eklentiler / uyumlu ek yöneticisinden etkinleştirmeyi unutmayın!!!

erdemayt' Alıntı:
çok ii de nasıl kullanıoruz detaylı anlatırmısın
kodu nereye yazıoruz mesela:)

diyelimli bir içerik oluşturdunuz ve içeriğin sonunda konu ile alakalı resimler göstermek istiyosunuz, mesela;
http://fatmapaksen.tk/component/content ... smesi.html gibi...

bunun için joomlada içeriğinizin en sonuna, daha önceden joomla anadizininizde images/stories içerisine olurturduğunuz resim klasörünüzün kodunu ekliyosunuz. Bu şekilde;
{gallery}resim klasörünüzün adı{/gallery}

hepsi bu kadar :+1:

hepsi bu kadar ama şöyle bir hata alıyorum tüm dikkatimi topladığım halde böyle oluyor

JFolder::files: Yol bir klasöre ait değil:
Bilgilendirme
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files.

olayı çözdüm kusura bakmayın yazarken acele ettim sanırım yolu plugin ayarlarında klasör yolunu hatalı yazmışım düzeldi

resimlerin üstünde

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\www\hun_web\plugins\content\jwsig.php on line 78

Notice: Undefined index: JPG Support in C:\wamp\www\hun_web\plugins\content\jwsig.php on line 80

Notice: Undefined variable: gd_support in C:\wamp\www\hun_web\plugins\content\jwsig.php on line 83

hatalarını verdi.

Error: GD2 library is not enabled in your server!
Error: GD2 library does not support JPG!

hata mesajlarını aldım çözümü nedir bilen var mı?

BBNET
Geri