Galiba Memur Oldum :)

Kodla Büyü

frtmr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Çok sevdiğim Citroen C3 ümü satıp.

Peugeot 307, Citroen C3, Honda Jazz arasında gidip gelirken bir anda Hyundai Accent Era aldım.
Bu seçimde hangi kriterleri göz önünde bulundurduğumu düşününce klasik memur davranışı sergilediğimi gördüm.
(Hyundai i olan arkadaşlar alınmasın)

Kendi arabamı 16000 e verdim. İlanı kaldırmadan önce bu linkten bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 554/detay/

Sağolun hocam,
Vakit dardı acilen otomatik bir araç almak için eskisini hemen verdim.

Böyle ilanları görünce alkışlıyorum. sizi de tebrik ediyorum. büyük şehirlerde her zaman araba daha ucuz oluyor. kahramanmaraşa gelse bu araç daha fazlaya satılabilir. tabii küçük yerlerin de başka takıntıları oluyor arabada o ayrı mesele...
yerinde olsam o arabayı satmazdım diyeceğim ama satmışsın artık hayırlısı olsun. yeni arabanı herhalde bagajı için tercih ettin. hayırlı olsun. hyundai ler çok süper araçlar değil ama tr şartlarında tutulan arabalar. bende milenyum kasa 2000 model var. işimizi görüyor. en eski kasa astra f(98 öncesi) den inip accente bindim ve hç hoşuma gitmedi. benim eski araba 1.4 motor idi bu accent 1.5 olmasına rağmen eski aracımı özlüyorum. o kapıları kapatırkenki verdiği tokluk hissi, parçalardaki işçilikteki kalite.... accent bunlardan uzak(2000 modeli seninkini bilmem). ama araba hafif olup motorda yüksek olunca tabii çekiş bayağı bir arttı... yakıtı az dediler diye aldım ama henüz deneme şansım olmadı bakalım yakkıt yönünden beni tatmin ederse yeter çünkü yaptığım yolun çoğunu şehir içinde yapıyorum. memuruz sonuçta ;)
allah kaza bela vermesin güle gülekullan hocam.

waa' Alıntı:
Böyle ilanları görünce alkışlıyorum. sizi de tebrik ediyorum. büyük şehirlerde her zaman araba daha ucuz oluyor. kahramanmaraşa gelse bu araç daha fazlaya satılabilir. tabii küçük yerlerin de başka takıntıları oluyor arabada o ayrı mesele...
yerinde olsam o arabayı satmazdım diyeceğim ama satmışsın artık hayırlısı olsun. yeni arabanı herhalde bagajı için tercih ettin. hayırlı olsun. hyundai ler çok süper araçlar değil ama tr şartlarında tutulan arabalar. bende milenyum kasa 2000 model var. işimizi görüyor. en eski kasa astra f(98 öncesi) den inip accente bindim ve hç hoşuma gitmedi. benim eski araba 1.4 motor idi bu accent 1.5 olmasına rağmen eski aracımı özlüyorum. o kapıları kapatırkenki verdiği tokluk hissi, parçalardaki işçilikteki kalite.... accent bunlardan uzak(2000 modeli seninkini bilmem). ama araba hafif olup motorda yüksek olunca tabii çekiş bayağı bir arttı... yakıtı az dediler diye aldım ama henüz deneme şansım olmadı bakalım yakkıt yönünden beni tatmin ederse yeter çünkü yaptığım yolun çoğunu şehir içinde yapıyorum. memuruz sonuçta ;)
allah kaza bela vermesin güle gülekullan hocam.

Teşekkürler hocam.

Araç 2012 Accent Era Mode
Dizel araçtan sonra benzinli otomatiğe binince yakıt beni şok etti açıkçası.
Güzel bir lpg dönüşümüne ihtiyacım var galiba.

fırat hocam çok gezdik senin citroen ile yaw.
yenge otomatik istedi heralde:)
biz de 20 binlik bişey istiyoz.
sen anlarsın bişeyler bulursan haber et olma mı :)
veli müdürüme selamlar:)
olur örtmenevinden sevgiler selamlar :)
bil bakalım şimdi :)

Citroen C3 ilanında paint yerine Adobe C3 kullansan daha güzel olurmuş kanaatindeyim :)))))

hayırlı olsun, iyi kilometre yapmışsınız. Tabi o kadar az yakınca...
İnşallah yeni arabanız yüzünüzü güldürür.

lyon-85' Alıntı:

Hocam sağolun, ailecek kullanalım istedik o yüzden otomatik aldık.
Darısı başınıza, biz biraz borçlandık.

Aleyküm Selam.

frtmr' Alıntı:
lyon-85' Alıntı:

Hocam sağolun, ailecek kullanalım istedik o yüzden otomatik aldık.
Darısı başınıza, biz biraz borçlandık.

Aleyküm Selam.
çıkarabildin mi fırat hocammm :)

BBNET
Geri