sivayseri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 20 Aralık 2012 #1 arkadaşlar panelde galerideki resimler, manşet resimler vb. gibi yerlerdeki resimleri nasıl silebiliriz. Bazı denemelik resimler atmıştım, orda kalması sıkıntı olabilir. Başka kullanıcılar filan kullanır filan..Onun için silmem gerekiyor ama nasıl??
arkadaşlar panelde galerideki resimler, manşet resimler vb. gibi yerlerdeki resimleri nasıl silebiliriz. Bazı denemelik resimler atmıştım, orda kalması sıkıntı olabilir. Başka kullanıcılar filan kullanır filan..Onun için silmem gerekiyor ama nasıl??
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 20 Aralık 2012 #2 Galeriden resmin altındaki çırpıya basıyosun :|
mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,925 20 Aralık 2012 #3 içerikte fotografları silmeden galeriyi silemezsiniz
sivayseri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 20 Aralık 2012 #4 Ben manşet fotosu olarak eklemişim ama kullanmadım , o resim manşet fotolaını açtığım zaman görünüyor ama onu ordan da silmem lazım
Ben manşet fotosu olarak eklemişim ama kullanmadım , o resim manşet fotolaını açtığım zaman görünüyor ama onu ordan da silmem lazım