arkadaşlar telefonumu düşürdüm ve ekranı kırıldı. tamire verdim 380 tl ye zar zor indi. bir daha akıllı telefon melefon da almam...
cyln' Alıntı:iPhone 5 -Galaxy S3 Kırılma, Saglamlık, karşılaştırma testi
http://vimeo.com/50425602
elektronik cihaz düşünce tabi zarar görür
sırf düşünce zarar gördü diye vazgeçilmez ki.... düşürmemeye bakmalı
iki tane s3 ü oldu desenehbasdereli' Alıntı:Arkadaşın da S3'ü ön cebinde taşırken ortayan 2'ye kırılmış..
cyln' Alıntı:iki tane s3 ü oldu desenehbasdereli' Alıntı:Arkadaşın da S3'ü ön cebinde taşırken ortayan 2'ye kırılmış..![]()
çarşıdan aldım bi tane eve geldim bin tane![]()
Evet hocam mitoz bölünüyormuş aletcyln' Alıntı:iki tane s3 ü oldu desenehbasdereli' Alıntı:Arkadaşın da S3'ü ön cebinde taşırken ortayan 2'ye kırılmış..![]()
çarşıdan aldım bi tane eve geldim bin tane![]()
porterta' Alıntı:Dün okuldan bir arkadaşında elinden düştü galaxy s3 telefonu. Ekranında çatlak oluştu 1-2 ufak tefek. Görüntü açısından bir sıkıntı yaratmadı ama dokunmatik özelliği bozuldu. Serviste 400 tl fiyat verdiler tamir için.
kaca satıyorsun hocamtayinci42' Alıntı:porterta' Alıntı:Dün okuldan bir arkadaşında elinden düştü galaxy s3 telefonu. Ekranında çatlak oluştu 1-2 ufak tefek. Görüntü açısından bir sıkıntı yaratmadı ama dokunmatik özelliği bozuldu. Serviste 400 tl fiyat verdiler tamir için.
5-6 yıldır aynı arabayı kullanıyorum.
arabamı tamirciye götürdüğümde bile hiçbir zaman bu kadar fazla bir masraf oluşturmadı bana.
yıllık vergiside 45 lira.. 100 km de 6-10 litre gaz yakıyor..
7 tane ipone fiyatına benim araba
ah birde kliması olsaydı.
bu ipone s3 gibi telefonlarda klima varmı
yani! bu kadar para vermek bir telefona hemde.. gereksiz.
ozlem22' Alıntı:ben de düşürdüm bugün telefonu..ayaktaydım arkadaşımla konuşuyodum telefonu kapattım sonra elimden kaydı çaaaat diye yere düştü, yerler parkeli belki de o yüzden acayip fazla ses çıktı, ekran da yere dönüktü..o kadar kötü oldum kii kaldırıp bakmaya cesaret edemedim ekranı tuzla buz bulmayı bekliyodum ama bişey olmamış çok sevindim![]()