arkadaşlar telefonumu düşürdüm ve ekranı kırıldı. tamire verdim 380 tl ye zar zor indi. bir daha akıllı telefon melefon da almam...

cyln' Alıntı:iPhone 5 -Galaxy S3 Kırılma, Saglamlık, karşılaştırma testi
http://vimeo.com/50425602
elektronik cihaz düşünce tabi zarar görür
sırf düşünce zarar gördü diye vazgeçilmez ki.... düşürmemeye bakmalı
iki tane s3 ü oldu desenehbasdereli' Alıntı:Arkadaşın da S3'ü ön cebinde taşırken ortayan 2'ye kırılmış..

cyln' Alıntı:iki tane s3 ü oldu desenehbasdereli' Alıntı:Arkadaşın da S3'ü ön cebinde taşırken ortayan 2'ye kırılmış..![]()
çarşıdan aldım bi tane eve geldim bin tane![]()
Evet hocam mitoz bölünüyormuş aletcyln' Alıntı:iki tane s3 ü oldu desenehbasdereli' Alıntı:Arkadaşın da S3'ü ön cebinde taşırken ortayan 2'ye kırılmış..![]()
çarşıdan aldım bi tane eve geldim bin tane![]()

porterta' Alıntı:Dün okuldan bir arkadaşında elinden düştü galaxy s3 telefonu. Ekranında çatlak oluştu 1-2 ufak tefek. Görüntü açısından bir sıkıntı yaratmadı ama dokunmatik özelliği bozuldu. Serviste 400 tl fiyat verdiler tamir için.

kaca satıyorsun hocamtayinci42' Alıntı:porterta' Alıntı:Dün okuldan bir arkadaşında elinden düştü galaxy s3 telefonu. Ekranında çatlak oluştu 1-2 ufak tefek. Görüntü açısından bir sıkıntı yaratmadı ama dokunmatik özelliği bozuldu. Serviste 400 tl fiyat verdiler tamir için.
5-6 yıldır aynı arabayı kullanıyorum.
arabamı tamirciye götürdüğümde bile hiçbir zaman bu kadar fazla bir masraf oluşturmadı bana.
yıllık vergiside 45 lira.. 100 km de 6-10 litre gaz yakıyor..
7 tane ipone fiyatına benim araba
ah birde kliması olsaydı.
bu ipone s3 gibi telefonlarda klima varmı
yani! bu kadar para vermek bir telefona hemde.. gereksiz.

bu işler kısmet
geçen hafta yaptırdım şimdi gayet iyi çalışıyorozlem22' Alıntı:ben de düşürdüm bugün telefonu..ayaktaydım arkadaşımla konuşuyodum telefonu kapattım sonra elimden kaydı çaaaat diye yere düştü, yerler parkeli belki de o yüzden acayip fazla ses çıktı, ekran da yere dönüktü..o kadar kötü oldum kii kaldırıp bakmaya cesaret edemedim ekranı tuzla buz bulmayı bekliyodum ama bişey olmamış çok sevindim![]()