galaxy s3 ün ekranı çatladı :(

Kodla Büyü

banu_0n6

Site Gezgini
daha alalı 1 ay bile olmadı, telefon elimden yere düştü ve ekran boydan boya çatladı. kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve garanti kapsamına girmiyomuş. servis de 500 tl istiyor. orjinal olmayan ekran taktır diyolar ama o zaman da garanti dışı kalıyo. sizce ne yapmalıyım?

orjinal olmayan ekran fiyatı ile arasında uçurum varsa ve orjinal olmayan ekran da dokunmatik olarak sorun oluşturmuyorsa, tabi ki orjinal olmayan :)

gerçekten üzücü bir durum, elden düşmeyle çatlıyorsa gerçekten yazık..
Youtube'de videolarda o kadar söyel böyle atıyorlar yerlere de bişey olmuyor ya sözde..

Orjinal olmayan ekran ile tokunmatik tepkilerinde de sıkıntı olabilir hocam. Benim tavisyem orjinal taktırmanız yönünde.. Yada mevcut durumu il telefonu uygun bir şekilde satın ..

samsungları nedense hiç sevemiyorum... gördüğüm samsung telefonların ya kasası soyuk ya da çatlak....malzeme kalitesini beğenmiyorum.. ama laptopları fena değil....
ne olursa olsun samsung bir sony değil...

hocam çıkma varsa araştır çıkma taktır. garanti kasko gibi olmuyo malesef

jowood' Alıntı:
sewdali' Alıntı:
http://www.ekask.com.tr/

Kasko yaptır 1 ay sonra kırıldı diye değiştir.
Öğretmenlerin sahtekarlığa başvurmasını hiç yakıştıramadım..

celikumit' Alıntı:
sewdali' Alıntı:

çok etik! bir çözüm

amanki ne ahlak bekçisisiniz yaaahhh! adam 2000 lira saymış garanti kapsamına girmeli..onlar 500 lira isterken çokmu ahlaklı oluyorlar? el insaf!! 500 lirayla yeni telefon satıyor bu firma!! üstelik akıllı!!!
müşteriye bindirmenin yolunu ne kadar ahlaki görüyorlarsa servislere bindirmenin yolunuda o kadar ahlaki bulsunlar mümkünse!! daha 1 ay olmamış alınalı

bahhele' Alıntı:
jowood' Alıntı:
sewdali' Alıntı:

Öğretmenlerin sahtekarlığa başvurmasını hiç yakıştıramadım..

celikumit' Alıntı:
sewdali' Alıntı:

çok etik! bir çözüm

amanki ne ahlak bekçisisiniz yaaahhh! adam 2000 lira saymış garanti kapsamına girmeli..onlar 500 lira isterken çokmu ahlaklı oluyorlar? el insaf!! 500 lirayla yeni telefon satıyor bu firma!! üstelik akıllı!!!
müşteriye bindirmenin yolunu ne kadar ahlaki görüyorlarsa servislere bindirmenin yolunuda o kadar ahlaki bulsunlar mümkünse!! daha 1 ay olmamış alınalı

Benzer şekilde araba sigortasında sahtekarlık yapanlar yüzünden ben pahalı kasko yapmak zorunda kalıyorum. Her işte dürüst olmak gerekir. Nasılsa bir yerlerde ödeşiriz. Vicdanı susturmak için hemen de bahane bulmuşsunuz..

ilginç nasıl çatlar,bende de var aynısı nerdeyse çekiçle vuracaktım acab orjinal telpa garantili mi aldınız yoksa başka yerden mi?yani ben kaç kere vurdum düştü ama tık yok sapasağlam,suya bile düşse bişey olmaz

nette baya araştırdım bu problemi yaşayan çok var. böyle bir telefona böyle ekran kullanmanın sadece bir amacı olabilir o da müşteriyi becerebildiği kadar sömürmek. yere düşen telefon anında çatlıyosa boynumuza asıp gezcez heralde

Yapmayın arkadaşlar yere düşen insan bile kırıyor bir yerlerini bunun için telefondan vazgeçmeye gerek yok yere düşen iphone'ların da ekranı kırılıyor dikkatli ve bumperla kullanmak lazım...

Hocam öncelikle büyük geçmiş olsun...
Yakın bir durum eşimin telefonunun başına geldi. Galaxy wonderın ekranı telefonu aldığımızın ikinci günü kırıldı. Servis 200 tl fiyat verdi.
Biraz araştırma sonucu eminönü tahtakalede cep telefonu parçaları satan bir dükkandan ekranı 45 tl ye aldım. 20 tl de taktırma parası verdim. 65 tlye hallettim işi. Yaklaşık bir sene oldu. Hiçbir sıkıntı yok.
Bu yöntemi tavsiye ederim.

hbasdereli' Alıntı:
Yapmayın arkadaşlar yere düşen insan bile kırıyor bir yerlerini bunun için telefondan vazgeçmeye gerek yok yere düşen iphone'ların da ekranı kırılıyor dikkatli ve bumperla kullanmak lazım...

Iphone 4 kullaniyorum, samsung yok gorilla glas vs diye baya reklam yapiyordu..

Ben acikcasi sasirdim bu duruma, benim tel baya betona asfalta dustu, kaydi maydi ama nazar degmesin tik yok daha ..

yaa çok üzücü bi durum
bendede aynısı var ve benim 7 aylık bebişimin sürekli agzinda bildiğiniz dişlik niyetine kullanıyo benim paşa bazen sudan çıkmış gibi oluyo ama tahtaya vurayım taş gibi bişeycik olmadı

branta' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:

Iphone 4 kullaniyorum, samsung yok gorilla glas vs diye baya reklam yapiyordu..

Ben acikcasi sasirdim bu duruma, benim tel baya betona asfalta dustu, kaydi maydi ama nazar degmesin tik yok daha ..
Bende iphone 5 kullanıyorum hocam birlikte aldığımız arkadaş bir metreden yere düşürüp ekranı patlattı. Ebaydan ekran aldı onu bekliyor.

BBNET
Geri