Galatasaray 2 Fenerbahçe 1

Kodla Büyü
Valla hiç beklemiyordum bu sonucu. Bence ilginç oldu. :o

Fener alır bu maçı diyordum. (Not: Beşiktaşlıyım)

karinca_52' Alıntı:
Wesley Sneijder farkını gösterdi hocam
Öncelikle tebrikler(Fenerbahçeliyim) Ama bence farkını gösteren Bruno Alves... Wesley o atılana kadar oyunda bile yoktu nerdeyse... 1 Kişi fazlalıkta ancak iş yapabildi. Ondan sonrasında GS çok üstün oynadı zaten. FB dayanmaya çalıştı. Belki kadlec in kaçırdığı gol olsa oda belki... Tekrardan Tebrikler hak eden kazandı bence... Bruno gibi profesyonel görünümlü amatörler büyük takımlarda olmamalı. :+1:

:)

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    44.2 KB · Görüntüleme: 847
zulfikar1985' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
Wesley Sneijder farkını gösterdi hocam
Öncelikle tebrikler(Fenerbahçeliyim) Ama bence farkını gösteren Bruno Alves... Wesley o atılana kadar oyunda bile yoktu nerdeyse... 1 Kişi fazlalıkta ancak iş yapabildi. Ondan sonrasında GS çok üstün oynadı zaten. FB dayanmaya çalıştı. Belki kadlec in kaçırdığı gol olsa oda belki... Tekrardan Tebrikler hak eden kazandı bence... Bruno gibi profesyonel görünümlü amatörler büyük takımlarda olmamalı. :+1:

:alkis: :alkis:

Son bir haftadır durmadan çalışıp kaleci volkanı maça yetiştiren fenerbahçe doktorlarına teşekkür ediyorum. Siz olmasaydınız volkan hayatı boyunca bir maçta böyle iki tane güzel gol yiyemeyecekti. İki dakika arayla iki farklı köşeye böyle gol yemek kimseye nasip olmaz :))

çok süper :++: eşofmanlı şevket hocadan galiba

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    44.2 KB · Görüntüleme: 788
Futbola dökülen paralarimiza cok yazık oluyor. Ne milli takım ne kulüpler düzeyinde gogsumuz kabariyor. Basketbol ve voleybolda hem kulüpler hem de milli takım düzeyinde her yıl son 8'e kaliyorsak bence futbola körü körüne verdiğimiz değer sorgulanmali.

BBNET
Geri