G M Tabletlerin seri noları

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar.ilden yazı gelmiş tabletlerin tc ad soyad ve seri noları eşleşmiş bir şekilde listelerini istiyorlar. pybs de tc girince tek tek serilere ulaşabiliyoruz ancak toplu alabileceğimiz bir sistem var mı? telpayı aradım bizde yok ama ebada vardır dediler.

1.pybs de ürün kabul kısmına gelin.
2. ilerlediğinizde tum tablet seri noları gelecek.
3.bir tane tablete rastgele tıklayın ayrıntıları görüntülenecek.
4. Aynı ekranda okul isminiza tıklayın.
5. Okul isminize tıkladığınızda tüm tabletlerin kiminle eşleştiğini görebilir ve sol üst menüden excel dökümünü indirebilirsiniz.

Anlattıklarım General Mobile Tabletler içindir.

Ekli dosyalar

• tablet seri nolar.JPG
    tablet seri nolar.JPG
    119.9 KB · Görüntüleme: 796
Hocam bahsettiğiniz şey PYBS-Ürün Kabul-Okula Teslim Edildi-Düzenle-Teslim Edilen/Alınan Ürünler kısmında işinizi görmüyor mu?

ali04 ve kulis hocam teşekkür ederim. yalnız bazı öğrencilerin tc si yok sizde de mi öyle.
bu arada telpayı arayınca hesap sorcam

Bazı öğrencilerin tc bizimkindede yok ...
Gönderilen yazıda öğrenciler için veli imzasından da bahsediliyordu galiba ...

ali04' Alıntı:
5. Okul isminize tıkladığınızda tüm tabletlerin kiminle eşleştiğini görebilir ve sol üst menüden excel dökümünü indirebilirsiniz.

:+1: :+1:

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için bende teşekkür ederim. Sizce bazı öğrencilerin adlarının yanında tc olmamasının sebebi nedir

ya bu tableti üzerimizden düşemiyor muyuz?Deneme amaçlı yaptım bi tane öğretmen tableti.Üzerimde kaldı.

emrahsahan' Alıntı:
ya bu tableti üzerimizden düşemiyor muyuz?Deneme amaçlı yaptım bi tane öğretmen tableti.Üzerimde kaldı.
Ben de deneme amaçlı yapayım dedim bi tane ama tekrar başka birinin üzerine aktivasyon yapamıyoruz. İl bt kordinatörüne sordum servise yollayın dedi. Servise yolladım sıfırlayıp gönderirler heralde.

Valla Müdür Beye bende dedim velilere imzalatıp getirsinler diye. Ancak bulunduğum bölge taşımalı öğrenci ve koşullardan dolayı bu işin zor olacağını söyledi. Ben söyleyim de dedim gerisi size kalmış. Hiçbir şeyde üzerime iş yapmıyorum. Tutanakta da Müdürün imzası var, tabletleri alan komisyonda da ben yokum.

ali04' Alıntı:

tşkler hocam

drejog' Alıntı:
emrahsahan' Alıntı:
Ben de deneme amaçlı yapayım dedim bi tane ama tekrar başka birinin üzerine aktivasyon yapamıyoruz. İl bt kordinatörüne sordum servise yollayın dedi. Servise yolladım sıfırlayıp gönderirler heralde.
bende nakil gelen öğrenciye vermemem gerekirken kayıt yaptım.tablet sayımız öğrenci sayısından az il koordinatörüne mail attım bakalım cevap bekliyorum. sistemden ilişkinin silinmesi lazım. ayrıca yeni tablet isteyebilirmiyiz.

SensizTutsak' Alıntı:
Valla Müdür Beye bende dedim velilere imzalatıp getirsinler diye. Ancak bulunduğum bölge taşımalı öğrenci ve koşullardan dolayı bu işin zor olacağını söyledi. Ben söyleyim de dedim gerisi size kalmış. Hiçbir şeyde üzerime iş yapmıyorum. Tutanakta da Müdürün imzası var, tabletleri alan komisyonda da ben yokum.

Hocam iyi yapmışsın da bilgin olsun, herhangi bir sorunda yine seni bulurlar. Okulun BTR'si bu arkadaş der çıkarlar işin içinden. O yüzden siz yine organizasyonu kontrol altında tutun ne olur ne olmaz.

sistemden böyle bir listeyi alamayacağımı söylemişlerdi. bilmiyoruz deseler daha iyiyidi.hergün sabah arıyom zaten bigün de bunun için ararım. hemen tanıyolar artık. tabletleri gönderiyolar hep yanlış adrese gönderiyolar bi türlü anlatamadım.

BBNET
Geri