OSYM LYS görevlendirme leri ne zaman başladı ne zaman bitti. Görevlendirmeler yapilmis onaya açılmış haberimiz yok. 2 sınavdır da görev yok ilginç :scared:
Başvurular ne zaman başladı bilmiyorum ama sanırım 26 Nisana kadar başvuru yapılabiliyordu. Göreve gelince, bizede 4 yıldır lys de görev çıkmadı zaten :roll:
Ne YGS'de ne de LYS'de ne de Açıköğretim Fakültesi sınavında görev çıkmadı. Okulu sınav zamanı yaklaştığında arıyorlar öğretmenlere duyuru yapın başvuru yapsınlar diye ama gel gör ki hiç görev çıkmıyor.
Şaka gibi 2 yıldır ösym den hiçbir sınav görevi çıkmıyor. Bimer e yazdım hakkımda soruşturma mı var diye. Ösym cevap yazdı yok diye. E niye sınav görevi vermiyorsunuz diyeceğim bi gülme geliyor
Üniversitede araştırma görevlisine kadar oturumları dağıtıyorlar. Eksik kalırsa öğretmenlere dağıtım yapılıyor. Bu üniversite personelinin nir çoğu 4 oturum alıyor.
ben oradan kazandıgım parayı yine universite ögrencisine harçlık olarak veriyorum.diyanetin 1 trilyonluk aracı gibi haram para olarak görüyorum.çünkü adam insaatta kıcını yırtıyor 100tl alıyor ben 2 saatte saçma degil mi...