GİŞELERDEN GEÇECEK ARKADAŞLAR HGS ALMAYI UNUTMAYIN

Kodla Büyü

bilisim2013

Site Gezgini
TATİL YAKLAŞTI ZOR DURUMDA KALMAMAK İÇİN HGS ŞART İŞBANKASI ŞUBELERİNDEN VEYA POSTAHANELERDEN HGS NİZİ ALABİLİRSİNİZ.
HGS ÜCRETİ : 35 TL DİR. 5 LİRA HGS PARASI 30 LİRA BAKİYENİZ
İŞ BANKASI KREDİ KARTI OLANLAR İŞ BANKASINDAN KART ÜCRETİNİ ÖDEMEDEN ALABİLİRLER.
HGS ALMAYA RUHSATINIZLA GİDİNİZ... ARACIN ÖZELLİKLERİNİ SORUYORLAR...
FORMU DOLDURDUKTAN SONRA HEMEN ALABİLİYORSUNUZ....
HERKESE HAYIRLI YOLCULUKLAR ŞİMDİDEN...

Şubat tatilinde nasipse Eskişehir - İzmir arası yolculuk yapacağım ama daha önce kendi aracımla gitmediğim için bilmiyorum. Bu güzergahta otoyol geçişi var mı? Varsa bende yola çıkmadan HGS işlemlerini halledeyim.

hgs niz yoksa da hgs geçişinden basıp geçebilirsiniz, gittiğiniz yerde aboneliğinizi başlatırsınız ama 7 gün içinde

HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda ise; geçiş yapılan plaka üzerine 7 (yedi) gün içinde HGS abonesi (yeni abonelik) olunması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

ibrahimes' Alıntı:
Şubat tatilinde nasipse Eskişehir - İzmir arası yolculuk yapacağım ama daha önce kendi aracımla gitmediğim için bilmiyorum. Bu güzergahta otoyol geçişi var mı? Varsa bende yola çıkmadan HGS işlemlerini halledeyim.

hocam siz kütahya - uşak- kula- kemalpaşa üzerinden geliceksiniz. o yol eski yol otoban yok ama izmirden kuşadası çeşme aydın yapacaksanız otobandan çıkıcaksınız. Ayrıca o yol üzerinde son 3-4 aydır (en azından benim bildiğim izmir-uşak arası) çok fazla radar var dikkatli olmanızı öneririm.

neoplasma' Alıntı:
ibrahimes' Alıntı:

hocam siz kütahya - uşak- kula- kemalpaşa üzerinden geliceksiniz. o yol eski yol otoban yok ama izmirden kuşadası çeşme aydın yapacaksanız otobandan çıkıcaksınız. Ayrıca o yol üzerinde son 3-4 aydır (en azından benim bildiğim izmir-uşak arası) çok fazla radar var dikkatli olmanızı öneririm.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. İzmir'deki akrabamızda aynı konuda uyardı :)

ben de aldim hgs mi ama kart olanindan aldim 15 tl ye
shell kgs sahibiydim
onun icinde de baya param vardi aktarim yapamiyorlarmis shell kgs oldugu icin
nkgs anlasmali halkbanka gittim parami aldim bugün, kgs yi de attim

ibrahimes' Alıntı:
İbrahim cumartesi bende gidiyorum. Peşimden gel istersen. her sene tatilllerde o yolda araba eskittim

BBNET
Geri