Güzel bir araba

Kodla Büyü
Abi 115 hb arabada 155 N/m tork çok düşük değilmi? Bu benzinlilerin genel özelliği mi yoksa

yadigartbaykal' Alıntı:
fiyatına bakıldığında kaputu veya bagajı boyalı gibi görünüyor. fiyatı bayağı uygun yazmış
Hocam ben bakarken anlamıyorum sen resimden anlayabiliyorsan helal olsun diyorum

Geçen hafta sıfırı için fiyat teklifi aldım:
ALİ BEY MERHABALAR
ÖNCELİKLE BİZİ VW OPEL'İ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
ASTRA SEDAN 1.6 ENJOY PLUS 115 HP MT5 ARACIMIZ PLAKA VE SİGORTA İŞLEMLERİ DAHİL OLARAK 39.750 TL.DİR (2013 MODEL İÇİN)
ASTRA CLASSIC HB 1.6 ESSENTIA KONFOR PAKET 115 HP MT5 PLAKA VE SİGORTA İŞLEMLERİ DAHİL 38.000 TL.DİR (2013 MODEL İÇİN)
FİYATLARIMIZA MTV VE KASKO HARİÇTİR
Sıfırı ve full'ü için 38 bin istenen aracın 5 yaşında ve 60 binde olanına 28 bin verilir mi bilmiyorum.

hocam mantığın bittiği te yer askerlik değilmiş araba piyasasına bakınca gayet iyi anlayabilirsin maalesef sektör bu şekilde gidiyor benim skoda vardı 2 sene önce satayım dedim 2006 model tüm özellikler mevcut iki ayda satamadım 17 ye opel vardı arkadaşta 2001 model özellik yarı yarıya nerden bakarsan 22 milyara 2 günde sattı piyasısı varmış o gün mantığın bittiği andı benim için

pardus63' Alıntı:
hocam mantığın bittiği te yer askerlik değilmiş araba piyasasına bakınca gayet iyi anlayabilirsin maalesef sektör bu şekilde gidiyor benim skoda vardı 2 sene önce satayım dedim 2006 model tüm özellikler mevcut iki ayda satamadım 17 ye opel vardı arkadaşta 2001 model özellik yarı yarıya nerden bakarsan 22 milyara 2 günde sattı piyasısı varmış o gün mantığın bittiği andı benim için
2001 opel 22 ye satıldı demek. Bende de 2001 astra gl var sedan bende mi satsam acaba :idea: Hocam hangi ilde satıldı ?

girdap08' Alıntı:
ALİ BEY MERHABALAR
ASTRA SEDAN 1.6 ENJOY PLUS 115 HP MT5 ARACIMIZ PLAKA VE SİGORTA İŞLEMLERİ DAHİL OLARAK 39.750 TL.DİR (2013 MODEL İÇİN)
ASTRA CLASSIC HB 1.6 ESSENTIA KONFOR PAKET 115 HP MT5 PLAKA VE SİGORTA İŞLEMLERİ DAHİL 38.000 TL.DİR (2013 MODEL İÇİN)
Sıfırı ve full'ü için 38 bin istenen aracın 5 yaşında ve 60 binde olanına 28 bin verilir mi bilmiyorum.

ve eski kasası. bunun sıfırını kayınpederim 2010 kasımda 32000 tl ye aldı. bence bu arabaya çok para.

suckan10' Alıntı:
girdap08' Alıntı:
ALİ BEY MERHABALAR

ve eski kasası. bunun sıfırını kayınpederim 2010 kasımda 32000 tl ye aldı. bence bu arabaya çok para.

Bence de. Lakin, o paraya alınabilecek daha dolu sıfır araba da yok şuan.

Epeydir araba bakıyorum. Ne zaman araba fiyatlarına baksam (2.El yada Sıfır) moralim bozulup bilgisayarı kapatıyorum.

pardus63' Alıntı:
Opel sağlam araba.. :P

kaybil' Alıntı:
Abi 115 hb arabada 155 N/m tork çok düşük değilmi? Bu benzinlilerin genel özelliği mi yoksa

benzinli arabaların torku düşük olur hocam. senin beklentin 320-340 tork ford focus ve jetta dizellerde var.

Arabaya gelince kazası yoksa bence normal fiyatı

yadigartbaykal' Alıntı:
pardus63' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
fiyatına bakıldığında kaputu veya bagajı boyalı gibi görünüyor. fiyatı bayağı uygun yazmış
Hocam ben bakarken anlamıyorum sen resimden anlayabiliyorsan helal olsun diyorum
:) ben resimden gördüğüm kadarıyla demedim, fiyat karşılaştırması yaptığımda dedim. Ayrıca içerik kısmını okudunuzda satıcının bir şeyleri açıkça yazmak istemediği açıkça belli. Kazası, değişeni, hasar kaydı, boyası olmayan araç sahipleri bunları alenen yazar ki telefon ile aranıp bir daha sorulmasın.
Üstadı değilim elbette ama temiz 2008 astrayı kimse o fiyata vermez, en azından oraya öyle yazmaz, yazmamış olsa bile bize kalmaz. temiz ise hemen satılır :)
satılmış hocam malesef ;)

BBNET
Geri