güvenlik sorusu doğru ama e-postada yok

Kodla Büyü

mstfince

Aktif Üye
arkadaşlar ilkokulun sitesine ne zamandır girmiyordum unutmuşum şimdi girmem gerekti şifremi unuttum bölümüne giriyorum güvenlik sorusuna doğru cevap veriyorum yeşil renkte eposta adresimi yazıyor bu adrese gönderildi diyor ama posta kutuma gelen giden bişey yok
lütfen yardımmmm

hocam okul maili kayıtlıysa hemen geliyor ama kendi kişisel maillere gelmiyormuş 1 hafta uğrştım en son milli eğitim de kullanıcı oluşturduk yeniden

Hadi ya ne zaman değiştirdiler ki bunu daha önce yapmıştım. Kendine iş bulamayanlar böyle işleyen düzeni de bozuyorlar. Gitde bir sürü problem var onlarla uğraş mebposta ile ne uğraşıyorsun. Sanki fbi belgeleri paylaşılıyor ya neyse

bende dns adresini degiştirdim.Şimdi giremiyorum.o dnsde başka bir site var.ben değiştirirken dnsyi kabul etti.aynı anda kabul ettigine göre bug var.Aynı dns de birden fazla kaydediyor.Şimdi ne yapacam.e-posta kayıtlı degil diyor.Diger okulunkini mi varsayılan yaptı?arkadaş Bu bug bana denk geldi.şansıma ne diyeyim artık...

Arkadaş insan uyarı verir aynı adda dns adresi var diye.%100 yapmıştım.yeniden ugraş dur.Mebwebi programlayanlar artık bu sorunu çözsün.

BBNET
Geri