xyuxexesx Aktif Üye Mesajlar 130 21 Kasım 2012 #1 Panele Giriş yaptım şifre değiştirdim ama gelen ekranda hiçbir şey yok yardım menüsünden izledim güvenlik soru ve cevabı olmadan birşey yapamazsınız diyor ama nerden gireceğim bulamadım yardımcı olurmusunuz ??
Panele Giriş yaptım şifre değiştirdim ama gelen ekranda hiçbir şey yok yardım menüsünden izledim güvenlik soru ve cevabı olmadan birşey yapamazsınız diyor ama nerden gireceğim bulamadım yardımcı olurmusunuz ??
xyuxexesx Aktif Üye Mesajlar 130 21 Kasım 2012 #2 Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen yokmu fikri olan sizler gizli soru ve cevabını hangi aşamada girdiniz ben panele giriyorum hiç bir menü açılmıyor??
Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen yokmu fikri olan sizler gizli soru ve cevabını hangi aşamada girdiniz ben panele giriyorum hiç bir menü açılmıyor??
I ilk3r Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,291 21 Kasım 2012 #3 Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen Bende aynı yerdeyim gizli soruyu sormuyorki cevabını vereyim.
xyuxexesx Aktif Üye Mesajlar 130 21 Kasım 2012 #4 Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen yapan arkadaşlar yardımcı olursa memmun olacaz
mr3555 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 446 21 Kasım 2012 #5 Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen ilk açıldığında girdim gizli soruyu. bi kurcayalım bulursam yazarıım 8)
Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen ilk açıldığında girdim gizli soruyu. bi kurcayalım bulursam yazarıım 8)
xyuxexesx Aktif Üye Mesajlar 130 21 Kasım 2012 #6 Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen Bu ekran geliyor sağ taraftaki menüler yok güvenlik sorusu ve cevabını girmeden gelmezmiş videoda öyle anlatıyor.. Ekli dosyalar panel.jpg 45.8 KB · Görüntüleme: 798
Re: Gizli Soru ve Cevabı Yardım Lütfen Bu ekran geliyor sağ taraftaki menüler yok güvenlik sorusu ve cevabını girmeden gelmezmiş videoda öyle anlatıyor..