güvenlik kartı 'FAT HATASI'

Kodla Büyü

seyyah35.5

Site Gezgini
Mesajlar
35
arkadaşlar exper öğrenci bilgisayarına format atmak istiyorum güvenlik kartını kaldırıp yeniden kurmak istediğimde 'fat hatası' diye bir hata veriyor.Bilgisayar garanti kapsamından çıkmaması için kasayı açıp kartı sökmek istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
 
arkadaşım benim labdaki bilgisayarlar aidata, teknik servis gelmişti bir arıza için,format atarken güvenlik kartlarını çıkarın hocam dediler ben de garanti kapsamı dışına çıkmazmı dedim.çıkmaz dediler, sadece kasadaki diğer parçalara dokunmayın dediler...
 
Benimde yaşadığım bir olaydı bu. Aynı şekilde bana da kasayı açabileceğimi söylediler.
Kasayı açıp güvenlik kartını çıkarın.
Kurtaracak dosyalarınız varse yedekleyin.
Formatınızı atıp güvenlik kartını takın.
Güvenlik kartını yeniden kurun.
 
Arkadaşlar güvenlik kartını söktüm bilgisayarı açtığımda siyah ekranda 'OS miss' diye bir hata veriyor.bios boot ayarlarından cd room'u seçip kurtarma cd'si ile ve başka bir windows cd'si ile denedim olmuyor yardımcı olursanız çok sevinecem.
 
MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE VESTEL GÜVENLİK KARTIYLA İLGİLİ BİR SORUNUM VAR.PROGRAM YÜKLEDİM VE GÜVENLİK KARTINDAN KAYDETMEK İÇİN CTRL HOME İLE MENÜYE GİRDİM ORADAN FONKSİYONLARDAN DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET DEDİM VE KAYIT YAPARKEN FAT HATASI DİYE UYARI VERDİ. VE BİLGİSAYAR ÖYLECE KALDI.BENDE CTRL+ALT+DELETE YAPTIM EKRAN GİTTİ VE BAŞKA BİR AKRAN GELDİ ORADA ŞUNLAR DİYORDU. GÜVENLİK KARTINI HIZLI KUR ÖZEL KUR FALAN DİYORDU ORADAN HIZLI KUR DEDİM TAMAM DEDİM YİNE FAT HATASI VERDİ.
lütfen yardımcı olun arkadaşlar
 
Ah bu vesteller adam olmaz kardeş bende aynı sorun var herkes başka bir şey diyor koruma kartında problem yok anakartta bir uyuşmazlık var.
 
arkadaşlar wiğndows kurmak
için önce kartı çıkartın sonra
1-biosu açın
2-mainden IDE CONFİQURATİONU
ON BOART IDE OPERATEMODU girin
BURADAN COMPTİBLE Yİ seçin
 
oh be arkadaşlar fat hatasının çözümünü buldum güvenlik kartının ilk kurulum ekranı geldiğinde ordan güvenlik kartını kaldır diyosunuz yeniden başlatıldığınfa fat hatası vermiyo
 
Geri
Üst