Güvenlik Kamera Sistemi Önerileriniz

Kodla Büyü

pardus63

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuza güvenlik kamera sistemi kurmayı düşünüyoruz 3000 TL civarında önerileriniz ne olabilir acaba birde ben kendim alsam takabilir miyim ki kendime pek güvenmiyorum ama daha önce hiç denememiş olmamdan dolayı biraz korkuyorum açıkçası birde bir sorun olursa bütün sorumluluk bana ait olur diye bilmiyorum yinede önerilerinizi bekliyorum

3000 liraya süper sistem kurarsınız hocam, korkacak bişeyi yok. güzel bi pcniz varsa ekran kartı filanda iyiyse, bir dvr kart alacaksınız hocam bu kartın4 lü 8 li çeşitleri var. internetten bulursunuz zaten, istediğiniz sayıda kameraya uygun kart alırsınız, kablo ve güç kaynağınıda aynı şekilde internetten gvenlik sistemleri satan bi firmada bulabilirsiniz. bundan sonrası matkap ve el becerilerinize kalmış. fazladan para vermek istemiyorsanız kendiniz yapın, sistemi alacağınız yer kendisi ücretsiz takacaksa onlara taktırın ama zannetmiyorum.

hocam süüper derken mesela özellikleri nasıl olacak hangi markalar tercih edilebilir daha açık yazarsanız sevinirim

hocam süperi şöyle, siz okulunuza 16 kamera takmak istiyorsunuz örneğin, bu kameraların 4 nün hareketli ve gece görüşlü, diğerlerinin gece görüşlü olmasını istiyorsuz böyle bir sistem için sadece malzeme parası olarak 2000-3000 arası fiyat alırsınız, birde işcilik ücreti eklenirse bu fiyat 2500-3500 arasını bulabilir.kendiniz takarsanız en azından ortlama 300-500 cebinizde kalır. size kaç kamera lazım?kameraların pcye uzaklığı ne kadar? elinizde matkap vs var mı? gece çekim yapılmasını istiyor musunuz? kameralarınızdan hareketli olmasını istediğini var mı? bunları kesinleştirin hocam, ondan sonra internetten bakalım

hocam bize 9 kamera lazım hepsi gece görüşlü olsun diyor müdür kameraların bilgisayara uzaklığı ortalama 9 tanesi için 1500m girder herhalde birde ben kamera kayıt cihazı alsak nasıl olur acaba onu düşünüyorum çünkü bilgisayarlarımız pek o kadar iyi değil ancak işimizi görür birde müdür elektrik gittiğinde de kayıt yapılsın istiyor

BBNET
Geri