Güneşlik tavsiyesi

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Aracınızda kullandığınız kaliteli ve kullanışlı olduğunu düşündüğünüz güneşlik tavsiyesi istiyorum.
Arabaya bilerek cam filmi atmak istemiyorum hem yapan kişi arabaya zarar veriyor hemde 2 sene içerisinde solup gidiyor.
Özellikle arka cam ve arka koltuk yan camları için istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? :)

ben cama vakum sistemiyle yapışan siyah güneşliklerden almıştım ama hiçbir faydası olmuyor boşa para vermeyin.

Metalize_Oto_Gunesligi_h1ec8.jpg

Bod marka güneşlikleri özellikler tavsiye ediyorum. Kullanıyorum Çok memnunum. Takması da çok kolay 5. Dakikada klipsleri yardımı ile delmeden yapıştırmadan takılabiliyor. Araca özel üretildiği için tam uyuyor. http://www.otoperde.com/ siteyi incele istersen

sesumut' Alıntı:
Cam filmini yapan kişi ne gibi bir zarar verir meraktan soruyorum?
Örneğin yapıştırmak için su sıkıyor bu su hem kapı arasına akıp gidiyor hemde kapıda döşeme ve elektronik devrelere zarar veriyor. Ayrıca filmlerde şişmeler meydana gelince ısıtıyor tabi kesin çözülemeyebiliyor bir süre sonrada cam filmi solduğundan değiştirmek gerekiyor. Film hem pahalı ( camını 25 TL ) yapıyorlar, dem de araca söylediğim şekillerde zarar veriyor. Özellikle arka camda buz çözücü rezinstan olduğundan buraya film çektirmek ve söktürmek çok büyük sorun. Sakın arka cama film çektirmeyin sökerken %99 rezinstanslar bozuluyor. Ayrıca şoför kısmında yasak olduğu söyleniyor bazı trafik polisleri pislik yapıp söktürebiliyor yada ceza kesebiliyor.

bizim sülale boyu arabalar filmli hocam sağlam bi film attırırsanız solma olmaz o yapan kişininde ustalığı bizimkisi köşe bucak ince suyu çeken bezlerle kapatıyor tüm araları sonrada filmi atıyor ne bi solma oldu nede bi yırtılma ,tek tehlıke kardesımın gozu bıraz bozuk adam onun kıne bızımkı gıbı sımsıyah fılm atmıs benım gozum saglam arkamdakı sıyah bı aracı bıle goremıyorum.
yasak meselesınede gelınce muayenede hafif kusurlu sayılıyor polıslerde alıstı eger gıcık degılse ceza falan yazmıyor , diğer perde merde işleride sıkıntı be hocam alıyon tutmuyo işlevını gormuyo

hocam perde şeklinde olanlar var ama hem montajı biraz sıkıntılı hemde pahalı.. vakumlu perdeler ise bir işe yaramıyor.. en iyi çöüzm ya arac alırken belli araclarda arka perdelik var onları terhcih etmek yada film cektirmek 2 numara film arkaya iyi gelcektir. tabi düzgün bir yerde takdırmak lazım

g.cetin.66' Alıntı:
bizim sülale boyu arabalar filmli hocam sağlam bi film attırırsanız solma olmaz o yapan kişininde ustalığı bizimkisi köşe bucak ince suyu çeken bezlerle kapatıyor tüm araları sonrada filmi atıyor ne bi solma oldu nede bi yırtılma ,tek tehlıke kardesımın gozu bıraz bozuk adam onun kıne bızımkı gıbı sımsıyah fılm atmıs benım gozum saglam arkamdakı sıyah bı aracı bıle goremıyorum.
yasak meselesınede gelınce muayenede hafif kusurlu sayılıyor polıslerde alıstı eger gıcık degılse ceza falan yazmıyor , diğer perde merde işleride sıkıntı be hocam alıyon tutmuyo işlevını gormuyo
Sağlam usta bulmak çok zor hocam.
theghost83' Alıntı:
hocam perde şeklinde olanlar var ama hem montajı biraz sıkıntılı hemde pahalı.. vakumlu perdeler ise bir işe yaramıyor.. en iyi çöüzm ya arac alırken belli araclarda arka perdelik var onları terhcih etmek yada film cektirmek 2 numara film arkaya iyi gelcektir. tabi düzgün bir yerde takdırmak lazım
Meganda çok güzel yapmışlar diğer araçlarda bu özellik olmaması büyük eksiklik.

Amacım aracın içini güneşten korumak olacak ama gene film daha iyimi olacak diye düşünüyorum fakat arka cam olayı var oraya film çektirmek istemiyorum. :?

yanlara en koyusundan çektir,arkayada 1-2 numara daha açık olanı çektir bu iş biter dostum ;)

ejdeharr' Alıntı:
ben cama vakum sistemiyle yapışan siyah güneşliklerden almıştım ama hiçbir faydası olmuyor boşa para vermeyin.

Metalize_Oto_Gunesligi_h1ec8.jpg

hocam ben bu güneşliklere siyah kumaş kesip tel zımbayla 5 dakikada ekledim.o zaman güneş girmiyor.tak çıkar rahat oluyor.

Peugeot 308 aracım için hepsiburdadan aşağıdaki ürünü aldım. Bulabildiğim en geniş olan bu linkini verdiğim 80 cm lik olan, aracımının ön camı 90 cm olmasına ragmen işimi görecekti fakat hepsiburada saolsun kargolarken küçücük bir kutuya tıkıştırdığı için yapısını bozmuş düzgün durmuyor. Bu ürünü tavsiye edebilirim ama başka bir yerden alın.

http://www.hepsiburada.com/liste/sparco ... w%3dsearch

hasari' Alıntı:
fsubay' Alıntı:
Bod marka güneşlikleri özellikler tavsiye ediyorum. Kullanıyorum Çok memnunum. Takması da çok kolay 5. Dakikada klipsleri yardımı ile delmeden yapıştırmadan takılabiliyor. Araca özel üretildiği için tam uyuyor. http://www.otoperde.com/ siteyi incele istersen
Güzel görünüyor biraz fiyatı yüksekmiş ama.
http://www.otoperde.com/urun/bod-toyota ... odelid=168

2 hafta önce HB den aldım. Çok güzel memnunum. Ayrıca HB de fiyatı daha uygun.

şu ucuzlardan aldım çok güneş olunca taktım bbeek için işe yaradı. fazlasına gerek yok. sürekli güneşte gezmiyoruzya sonuçta. en azından ben öyle yapmıyorum. zaten büyüyünce oynar yırtar vs. ucuz bişey yeter bence. koçtaştan almıştım arka ve arka yanlar 10 lira galiba.

Ayrıca bu araca özel perdeyi taktığınız zaman camlar filmli gibi görünüyor ve aracın güzel görünmesini sağlıyor. ben camlara film çektirecektim perde sayesinde gerek kalmadı. Bod Markayı kesinlikle tavsiye ederim

Sağolun arkadaşlar çok tşkler. Ucuz yollu çözümleri denerim eğer olmasa alternatifleri denerim artık. :)

BBNET
Geri