ahmtfthh
Site Gezgini
wes' Alıntı:otel süper yerde haberiniz olsun.
Bence dönüşü biraz erteleyin![]()
aynen otel iyi gibi, aradım telefona bakan sanki hayattan bezmiş gelmeyin artık yeter der gibi konuştu benimle

wes' Alıntı:otel süper yerde haberiniz olsun.
Bence dönüşü biraz erteleyin![]()
Hocam orada demek istediği bize vereceği yol parası o şekilde tarifelendirilecek sen istediğin vasıtayla gidebilirsin. Ben uçak biletini otobüsten uyguna aldım mesela.botecii00' Alıntı:kara ve demiryolu olması gerektiği söylenmişti banacan61' Alıntı:Bu seminerde bende varım arkadaşlar. Arkadaşlarında söylediği gibi ilçeden ismimiz verilmiş. 23 Mayısta 20.30 da Erzincan Havaalanından İzmir'e uçak bileti aldım.Pegasustan 85 TL ye aldım bileti. İzmirden kuşadasına gece 01.00 a kadar sürekli araba varmış zaten yakınmış. Bu bölgede olan arkadaşlara Bilgi vereyim dedim.
Hocam Normal şartlarda Pazartesi Okulda derstesiniz. Salı günü yolunuz uzaksa ve vasıta saatiniz uygun değilse görevli izinli olarak yola çıkarsınız Salı-Cuma arası görevli izinli olursunuz.faithahm' Alıntı:Arkadaşlar tüm haftaiçi görevli izinli miyiz?
Misal ben çok uzaktan gelcem.
Otel olayını Milli eğitime sordum. Hayır değişmedi dediler. Ne enteresan.
teşekkürler hocamolcaybalkir' Alıntı:Seminere giderken izmir havalimanına gelip kuşadası otele gidecekler için servis varmış, Sözgen turizm: 0(256) 618 11 03, kişi başı 20-25 tl gibi ücretle götürüyormuş. önceden bu numarayı arayıp söylemeniz yeterli.
can61' Alıntı:Hocam Normal şartlarda Pazartesi Okulda derstesiniz. Salı günü yolunuz uzaksa ve vasıta saatiniz uygun değilse görevli izinli olarak yola çıkarsınız Salı-Cuma arası görevli izinli olursunuz.faithahm' Alıntı:Arkadaşlar tüm haftaiçi görevli izinli miyiz?
Otel olayına gelince son yapılan güncellemede bize e posta atıllar sadece değişen otel oldu.
Normalde sayılmazsınız hocam. Başka seçeneğiniz yoksa ,konuşursanız okul idaresi sizi zor durumda bırakmayacaktır.faithahm' Alıntı:can61' Alıntı:Hocam Normal şartlarda Pazartesi Okulda derstesiniz. Salı günü yolunuz uzaksa ve vasıta saatiniz uygun değilse görevli izinli olarak yola çıkarsınız Salı-Cuma arası görevli izinli olursunuz.faithahm' Alıntı:Arkadaşlar tüm haftaiçi görevli izinli miyiz?
Otel olayına gelince son yapılan güncellemede bize e posta atıllar sadece değişen otel oldu.
Hocam ben urfadan geliyom. Yazıda da karayolu ulaşım diyor. Urfadan 20
Saat sürüyo. Gerçi uçakla gelcez ama. Yinede ptesi izinli sayılmaz mıyız?
Henüz yatmadı.cilekes_ogrt' Alıntı:Yollukları yatan var mı?bizde mi sorun var merak etmeye başladım
Sağolasın hocam 2 kere daha gitmiştim hiç bu kadar geç zamana kalmamıştıbilisim_tek20' Alıntı:Henüz yatmadı.cilekes_ogrt' Alıntı:Yollukları yatan var mı?bizde mi sorun var merak etmeye başladım