Kafkasli88
Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,2016 model 21.000 km de İnci beyazı aracımızı satıyoruz,ilgilenen olursa mesajla iletişime geçebilir.Son mesajda ilan linki mevcut
Son düzenleme:
2015 model ve 40binde normal değil mi
farkindayım piyasanın dalgalı olduğunun ancak yılbaşından sonra fiyatlar zaten artacak ancak alacağım aracında fiyatı da artacak o yüzden bence uygun fiyat yazım,85bin yazanlar var aynı araca.Ben makul fiyattan satıp istediğim aracı kaçırmamak istiyorumHocam geçen gün 2016 15000 dizel premium otomatik tertemizdi 80000 aldık. Hatta kendi arabasını takasta 2-3 bin fazlasına verdi. Yani diyeceğim o ki, piyasa çok dalgalı ve durgun. Bende aracı değiştirmeye niyetlendim corollaya niyetlendim o yüzden yazdım yanlış anlaşılmasın
Açıklamada belirtmiştim,özel olarak taktırılmıştircorollolarda sunroof varmıydı. Epeydir benzinli corolla bakıyorum ama otomatik lazım bana![]()
dolar bu haldeyken yıl sonu kampanyaları işe yarar mı bilmiyorumŞu anda piyasada bir belirsizlik var gibi ve herkes yıl sonu kampanyalarını bekliyor bence.
herkes beklemede anlaşılan,ocaktaki fiyat yenilemesi işime gelir satarken ancak bende araç alacağım için satmaya çalışıyorumValla piyasa karışık beklemedeyiz. ama almadığımız her gün zarar ediyoruz
eyvallah mcö umarım hayırlısıyla satarımçok güzel araç valla. fiyatı da piyasanın altında.
Hocum bende dizel otomatik var, 2016 model..Açıklamada belirtmiştim,özel olarak taktırılmıştir
Aldığım arkadaş ilk sahibi taktırmış,yanlış hatırlamıyorsam Anka otomotivde 5bine yakın tutmuş montajlaHocum bende dizel otomatik var, 2016 model..
Kaça, nerede sunroof taktırmıştınız?