güncelleme eğitimini alamayanlar

Kodla Büyü

cilekes_ogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mail yollamışlar haberdar etmek için belki mailim hacklendi ne biliyim bu şekilde sorumluluklarını üstlerinden nasıl atarlar benim bulunduğum ilde okullara herhangi bir yazı yazılmamış ve eminim ülke genelinde benim gibi 10 larca kişi var ne bir eğitim başvurumuz kabul oluyor ne de güncelleme eğitimi tarihi belli, arafta kalmış durumdayız güncelleme eğitimi alınmadığı için kurs da yazılmıyor ne güzel :-1: bununla ilgili hafta içi birgün eğitek'e gitmeyi planlıyorum önerisi olan var mı

bu arada Nejdet beyle konuştum haberdar olan 20-30 kişi 200-300 arası senin durumunda olan var dedi aynen kurs başvurumuz kabul olmuyor ve en yakın güncelleme eğitimi ne zaman olacak belli değil mail adresine başvuru formu yolla olursa haberin olur dedi

Hocam şu lms.eba üzerinden başvurulan eğitimdenmi bahsediyorsunuz. Dün şaş kaza mailime bakıyım derken gördüm bende. Müdür yardımcısı bugün aradı daha yazı geldi diye. Eğitim nasıl olacak. Belli saatler arasındamı gerçekleştirilecek yoksa ben günün herhangi bir saatinde girip izleyebilecekmiyim. Belirtilen tarihlerde internete ulaşma sanşım pek yok çünkü. Ya da bu eğitim neye yarayacak bilginiz varsa alabilirim :)

hocam senin bahsettiğin hangi uzaktan eğitim benim belirtiğim fatih projesi eğitmen eğitiminin güncellemesi

Okulda görevli fatih eğitmeniydim. Arkadaşlar bende aynı durumdayım güncelleme eğitimlerinden hiç haberim olmadı. Hep bekledim il resen başvuru alır diye. Ama olmadı.
Nejcet Hoca'ya bende başvuru formunu gönderdim mayıs ayında. İnşallah yeni kurs açılırsa başvurum gözden kaçmaz.
ilçde faz1 tüm eğitimlerini verdim. Şimdi tüm ilçeye faz 2 kuruldu. Tahminimce eğitici arkadaşlar tüm kurslara yetişemeyecekler.
Nasıl olacak bilmiyorum valla. Umarım en kısa sürede tekrar eğitmen güncelleme eğitimi açılır.Kalın sağlıcakla.

Güncelleme eğitiminde sınavı kaçırmıştım. Daha doğrusu tarihi sanırım söyledikleri tarihten 1 gün önce sonlandırmışlardı. Şimdi tam hatırlamıyorum ama mesela ayın 6'sında bitiyor demişlerdi ama meğersem ayın 5'i gece 23:59'da bitiyormuş. Yani ayın 6'sında bitiyor derken 6'sında sistem açılmayacak anlamında söylüyorlarmış. Ben de ayın 5'i akşam 10:30 gibi açtım ve yapmaya başladım. Tabii eğitimleri takip etmek 1 saatten fazla sürmüştü. Hemen sınava başladım ama sınavı yaparken saat 23:59'u geçince beni sistemden atmıştı. :)

Dilekçeyi doldurdum ve gönderdim. Hayırlısı olsun artık.. Bilgilendirme için teşekkürler.

Kaç ay oldu hala yapılan güncelleme eğitimleri mebbise işlenmedi nerde tekrar eğitim yapılacak!!! Meb de yine bişeyler oluyor kimse takmıyor

BBNET
Geri