Laboratuvar için 64 bit windows + güncel office sürümü imajı olan var mı hocalarım? Sene sonu laboratuvar bakımını yapıp seneyi kapatmak istiyorum.
Hocam zirve muhasebe programı var windowsta çalışıyor. Aslında internet bağlantısı doğru düzgün olsa web tabanlı olanını kullanırım ama internet bazen var bazen yok okulda.Hocam sen en iyisi pardus kur. Pardus zorunlu olacak yakında.
hocam 2008 yılından beri pardus kullanıcısıyım. wine her windows uygulamasını açamıyor. söylediğinizi kendi laptopumda deneyeceğim. çalışırsa bütün laboratuvarıma kurarım. pardusun kullanılmasını yaygınlaşmasını ben de isterim ama mecbur kalırsam windows kullanıyorum. Yazılım firmaları yazdıkları uygulamalaları linux için de derlemeliler.Hocam Pardus 23 Eğitim sürümünü kurdum Laboratuvardaki bilgisayarlara. İçerisinde 100 e yakın uygulama hazır geliyor. Windows uygulamaları içinde wine kurulu geliyor. Driver’ları otomatik kuruyor. Exe dosyaları otomatik açılıyor. Öğrenci için sınırlı kullanıcı açtım. Laboratuvar içerisinde bilgisayar sorunlarım bitti. Veyon ile uzak bağlantı kurdum. Uzaktan yönetiyorum sorun olduğunda. Sınırlı kullanıcı olduğu için öğrenciler kendi uygulama kuramıyorlar. Sadece izin verdiğiniz uygulamaları açabiliyorlar. Uzaktan komut göndererek toplu işlemde yapabiliyorsunuz. Ben pardus sonrası rahat ettim. Tavsiye ederim hocam.
Windows uygulamalarına hiç ihtiyaç duymadım hocam. Zaten Mağazada, depolarda ve hiç olmadı flatpak üzerinde zaten yazılımlar mevcut.ofis için bile onlyoffice kullanıyorum.hocam 2008 yılından beri pardus kullanıcısıyım. wine her windows uygulamasını açamıyor. söylediğinizi kendi laptopumda deneyeceğim. çalışırsa bütün laboratuvarıma kurarım. pardusun kullanılmasını yaygınlaşmasını ben de isterim ama mecbur kalırsam windows kullanıyorum. Yazılım firmaları yazdıkları uygulamalaları linux için de derlemeliler.
Ev, okul ve BT sınıflarında bulunan düşük performanslı, özellikle HDDli sistemler için oluşturduğum Windows 10 x64 otomatik imaj ve manuel kurulum ISO çalışmasıdır. Farklı kullanım amaçlarına hitap etmesi için yüklü program listesi geniş tutulmuştur. Detaylar için açıklamaları okuyup görselleri inceleyebilirsiniz.Laboratuvar için 64 bit windows + güncel office sürümü imajı olan var mı hocalarım? Sene sonu laboratuvar bakımını yapıp seneyi kapatmak istiyorum.