Gümüşhane BTR Görevlendirmesi

Kodla Büyü

hyalcin_61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İl dışından Gümüşhane'ye geldim, Gümüşhane'de BTR görevlendirmeleri ne zaman başlıyor ve nasıl başvuru yapılıyor bilgi verebilir misiniz?

Hocam Gümüşhane mem bu konuda biraz ağır çalışır. Geçen yıl yanılmıyorsam btr yi eylül 27 sinde başlatmışlardı o ay ek ders alamamıştık. Dİğer arkadaşlardan arayan oldu mu bilmiyorum ama ben ili birçok defa aramıştım neden görevlendirmeler yapılmıyor diye bugün yarın derken çalışmamıza rağmen eylül ayı ekdersimiz gitmişti. Tavsiyem ili bu konuda rahatsız edin, sorun , üzerine düşün. Bende yarın ilçeye soracağım.

hocam dün müdürle konuşmuştum müdür de il milli eğitimi aradı ama il milli eğitimin btr den haberi bile yok müdür de ilçe milli eğitime sordu ilçe de formatörlük başvurusu ve dilekçe istedi bende bugün gönderdim

Bizim gibi zümrelere bu haktır. Yani Gümüşhane ilinde ikitanemi bilişimci var diğerlerinin sesi çıkmıyor. Ben hergün ili arayıp tabiri caizse bu konuda rahatsız ediyorum. Bakanlık yazısı bekliyorlarmış sanki diğer illere farklı bir bakanlık bakıyor. Özellikle il merkezindeki bilişimci arkadaşlar ne iş yapar ay sonu geldi arkadaşlar yaa farkında mısınız???

BBNET
Geri