Arkadaşlar okulumuz güçlendirmeden çıktı(öncesinde de ben burada değildim) Bir gün müdür yardımcısının bilgisayarı çöktü 1-2 gün sonra memurun bilgisayarı çöktü yedeği de alınmamış 7 saat bil fiil kurtarmaya çabaladım sonunda Hirenle kurtardım neyse, sonra 1 gün kameraların olduğu pc gitti kablolarına bakalım derken daha dokunmadık bile yangın alarmı devreye girdi binanın şartelleri attı vs vs tüm gün onlarla uğraştık bu gün de zilin bağlı olduğu pc mavi ekran hatası verdi tüm gün onunla uğraştım, bt sınıfında da şartelleri indirip gitmeme rağmen her gün 1-2 bilgisayarda sorun oluyor ya windowsu çöküyor ya bip hatası veriyor hiç açılmıyor 2 haftadır bilgisayar sorunu çözmekten hiç derslere giremez oldum sizce nedeni ne olabilir?
Ben artık okulu sirkeli sularla silelim gözü olanın gözü çıksın diyelim falan gibi çözümler bulmaya başladım neden böyle oluyor sizce ne yapabiliriz?
Ben artık okulu sirkeli sularla silelim gözü olanın gözü çıksın diyelim falan gibi çözümler bulmaya başladım neden böyle oluyor sizce ne yapabiliriz?