şimdi değerli hocalarım,bizim müdürün bilgiasayarında şöyle bir sorun var.bilgisayar normal bi şekilde işlerken birden kapanıyor ve sonra açma kapama düğmesine bassam bile işlemiyor tık bile demiyor. ancak poer kablosunu cıkarıp taktığımda ve ya güç kaynağındaki anahtarı kapatıp actığımda tekrar açma kapama düğmesine bastığımda bilgisyar acılıyor.böyle bi rsüre gittikten sonra tekrardan aynı sorunu gerçekleştiriyor.ben güç kaynağından şüphelendim bir sorun var diye.sizce neden olabilir.
bunun için kasanın güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum ama herhangi bir bilgisyarın güç kaynağı o bilgisayara uyarmı yani voltaj ayarları falan gibi bi sorun cıkarabilirmi.sora kasayı tümden yakmayalım bunu denemek istiyorum ama sizden bir öneri almadan denemek istemedim.
bunun için kasanın güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum ama herhangi bir bilgisyarın güç kaynağı o bilgisayara uyarmı yani voltaj ayarları falan gibi bi sorun cıkarabilirmi.sora kasayı tümden yakmayalım bunu denemek istiyorum ama sizden bir öneri almadan denemek istemedim.