sibeleren Site Gezgini Mesajlar 59 19 Aralık 2024 #1 Görme engelli bireylere yönelik bilgisayar kursu açmamız gerekiyor. Görme engellilere eğitim verebilmek için eğitim alabileceğim hizmet içi ya da özel bir kurs var mı ?
Görme engelli bireylere yönelik bilgisayar kursu açmamız gerekiyor. Görme engellilere eğitim verebilmek için eğitim alabileceğim hizmet içi ya da özel bir kurs var mı ?
dijireis79 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 597 19 Aralık 2024 #2 Görme engelliler için bilgisayarlara sesli komut veren uygulama yüklemeniz gerekecek. Kurs verebilmek için ayrı bir eğitime gerek yoktur.
Görme engelliler için bilgisayarlara sesli komut veren uygulama yüklemeniz gerekecek. Kurs verebilmek için ayrı bir eğitime gerek yoktur.
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,879 19 Aralık 2024 #3 dijireis79' Alıntı: Görme engelliler için bilgisayarlara sesli komut veren uygulama yüklemeniz gerekecek. Kurs verebilmek için ayrı bir eğitime gerek yoktur. Genişletmek için tıkla ... Tam tersi sertifika olmadan veremiyorsunuz benim bildiğim kadarıyla.
dijireis79' Alıntı: Görme engelliler için bilgisayarlara sesli komut veren uygulama yüklemeniz gerekecek. Kurs verebilmek için ayrı bir eğitime gerek yoktur. Genişletmek için tıkla ... Tam tersi sertifika olmadan veremiyorsunuz benim bildiğim kadarıyla.