görevlendirme...

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
Arkadaşlar bulunduğunuz okulda örneğin 22 saat dersiniz var..Bu durumda başka bir okulda örneğin 15 saat ders var ise öğretmen o okuldaki dersede girebilir mi?ve ücretini alabilir mi? Maaş karşılığı 15 saat giren bu öğretmen kendi okulunda 22 diğer okulda 15 saat derse girmesinin bir mahsuru varmı?
Sonuçta okulların müdürleri öğretmen alış verişini yapıyor...
Bilgi verirseniz sevinirim..

Ozaman bir soru da benden formatörlük dilekçesinin altına yazdığımız okula tamamen görevlendirme olarak gönderilebiliyormuyuz. Ben haftada 2 gün diye biliyordum.

Hiçbir sıkıntı olmaz sayın hocam 22 saat kendi okulunuzda 8 saat bir başka okulda görev alabilirsiniz. Ücretiniz ödenir geçen seneye kadar toplamda 30 saat derse girebiliyordunuz ancak bu sene eğer 5. sınıflarda seçilirse dersiniz 36 saate kadar derse girebilirsiniz.

Enterprise' Alıntı:
Ozaman bir soru da benden formatörlük dilekçesinin altına yazdığımız okula tamamen görevlendirme olarak gönderilebiliyormuyuz. Ben haftada 2 gün diye biliyordum.

Sayın hocam formatör olarak görevlendirildiğiniz okulda 5 gün boyunca görev yaparsınız diye biliyorum orada size en fazla 15 saat ders verebilirler.

toplamda 30 saatin üstü ek ders verilmez. ama formatörlük görevi içinde gecen sene bizim okulda 2 gün derse gelip diger günlerde baska okula giden arkadas vardı

zeybekd' Alıntı:
Hiçbir sıkıntı olmaz sayın hocam 22 saat kendi okulunuzda 8 saat bir başka okulda görev alabilirsiniz. Ücretiniz ödenir geçen seneye kadar toplamda 30 saat derse girebiliyordunuz ancak bu sene eğer 5. sınıflarda seçilirse dersiniz 36 saate kadar derse girebilirsiniz.
hocam ben lise için söylüyorum.15 saat maaş karşılığı giren öğretmen en fazsla 18saat ek ders alıyo.Ancak başka okula görevlendirme yapılırsa(formatörlük değil) 18 saatin üstünü alır mı?yoksa fahri mi girer..

30 üstü ne varsa fahridir...
15 maaş
15 ekders
+3 (10 saate 1 saatden)

gerisi fahri... 30 un üstünde 10 saati de ancak
halk eğitim bunyesinde kurs acarsınız, aksam derslerine girersiniz veya myo da derse girersiniz o sekilde alırsınız...
yoksa ekders alamazsınız... (egzersiz, belletmenlik gorevi hariç..)

BBNET
Geri