Görevlendirme ve Zorunlu Hizmet

Kodla Büyü

bilisim_oguz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar görevlendirme yapıldığında kadronun bulunduğu okula göre mi değerlendiriliyor, görevlendirildiğimiz okula göre mi?
Zorunlu hizmetteyim şu an bulunduğum okulda;olmayan bir yerde görevlendirme yapsam sayılmıyor mu zorunlu hizmetten yani?

bilisim_oguz' Alıntı:
Arkadaşlar görevlendirme yapıldığında kadronun bulunduğu okula göre mi değerlendiriliyor, görevlendirildiğimiz okula göre mi?
Zorunlu hizmetteyim şu an bulunduğum okulda;olmayan bir yerde görevlendirme yapsam sayılmıyor mu zorunlu hizmetten yani?

görevlendirme yapıldığınız okul zorunlu hizmet bölgesinde değilse zorunlu hizmeti yapıyor sayılmazsınız. Ayrıca alacağınız hizmet puanı da görevlendirdiğiniz okuldaki hizmet puanına göre hesaplanacağından hizmet puanı kaybınız oluşacaktır. Size tavsiyem zorunlu hizmetinizi bir an önce tamamlamanız. Yoksa ciddi anlamda mağdur olursunuz.

3 aydan uzun süren tüm görevlendirmelerde yeni görev yerinize göre puan, zorunlu hizmet durumunuz tanımlanır.

Hocalarım benim okulum 4seneden 3 yıla düştü zorunlu hizmet. 2013 de atandıgım ilk dönem yine zorunlu hizmet olan ama 5 sene olan bir okula görevlendirme istemiştim ( puan düşmüyor dediler diye) . Tabiki gittigim okulun puanını aldım. Şimdi seneye il dışı istedgim zaman zorunlu hizmet tamam lamış olurmuyum yoksa sadece zorunlu hizmet okullarımı açılır ?

BBNET
Geri