hopdedik42
Üye
Anadolu lisesinde görevlendirme müdür yardımcısı ara ve yaz tatilinde kaç saat ek ders alır ?? bilen arkadaşlara acil yardımcı olabilir mi?
hopdedik42' Alıntı:genel liseden anadolu lisesine çevrilmiş bir liseyiz ve milli eğitim sene başında bize idareciler olarak görevlendirme olduğumuz için 18 saat ek ders verin kendinize demişti ara tatilde de aynı şekildeydi o zaman biz 20 saat mi almamız gerekirdi?
sadeceyasin' Alıntı:hopdedik42' Alıntı:genel liseden anadolu lisesine çevrilmiş bir liseyiz ve milli eğitim sene başında bize idareciler olarak görevlendirme olduğumuz için 18 saat ek ders verin kendinize demişti ara tatilde de aynı şekildeydi o zaman biz 20 saat mi almamız gerekirdi?
Nasıl idarecilik yapıyorsunuz anlamıyorum.) Geçici görevlendirme idareciliklerin hepsi 18 saat ücret alır.
Ancak vekaleten görevlendirmelerde aslı ile aynı alır. Yurt, pansiyon bulunmayan okulların hepsinde müdür yardımcıları 18, başyardımcıları ve müdürler 20 saat ücret alır. Eğer pansiyon varsa, eğitim öğretim müdür yardımcısı 22, pansiyon müdür yardımcısı 28, müdür başyardımcısı ve müdür 30 saat ücret alır.
Müdürler 6 saate kadar derse girebilir. Müdür yardımcıları en az 6 saat girmek zorundadır. 6 saatin üstü, girdiği ders saatine göre en fazla 6 saat daha ek ders ücreti alabilirler. Tatillerde derslere girmediklerine göre ders karşılığı olan ek ders ücretini alamazlar.