Görevlendirme Müdür Yardımcılığı

Kodla Büyü

ugrakkas

Üye
Tüm öğretmenlerime selamlar.
Bugün Müdür bey görevlendirme müdür yardımcısı olmamı istedi.Benim şuan stajerliğim de var. Okulumda BT sınıfı yok ve çok sıkılıyorum acaba bu görevi kabul etmeli miyim, yardımcı olur musunuz? (Zaten çoğu işlerde müdür beni çağırıyor :)).Teşekkürler

deneyin hocam,
nasıl olsa az çok işin içindesiniz.
resmi olarak da olsun.
dosyanızda bulunsun.
derim ben kendimce.
ama ben hiç yapmadım!...

yap hocam. işleyişi öğrenirsin. bende branşımın dışında görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum... yarın işine yarar

Okuluna göre değişir, çalıştığım ticaret meslek lisesinde bana da teklif edildi ben kabul etmedim. İyi düşünün...

hocam hiç gerek yok bence pişersin felan filan bence kendine zor edersin
sana hiç bir artısı olacağını sanmıyorum hiç kasmaya gerek yok dersin varsa gir çık gerisine karışma..
ben görevlendirme yardımcılık yaptım ama kadrolu gibi değilsin yarın kadrolu atamalar yapılır sende geri eski görevine dönersin hiç gerek yok bence

Hocam ben bu durumu yaşadım daha önce, müdürüm görevlendirme isteyelim demişti ben istemeyip fahri olarak yaptım.1 yıl idarecilik yapmış olsaydım görevlendirmede olsa müdürlük müdür yardlık sınavında işime yarayacagına eminim. zaten o işleri yapıosan resmi olarak ol işine yarar belki ilerde

idareye dışardan yardım etmek ayrı bir olay görevi üstlenip yapmak ayrı bir olaydır. Eğer ekders sıkıntısı varsa yapın yoksa uğraşmayın bence

Hocam ben olsam kabul ederim. Hem işleyişi öğrenirsin hem de ileride idarecilikte çok işine yarar.

bt sınıfın yokmuş zaten, idareyle aran iyiyse, öğrenciler çok sorunlu değillerse kabul et bence. zamanında müdürüm teklif etmişti olmamıştım. sonra o yapılan görevlendirmeler artı puan olarak yansımıştı bazılarına. sonra norm fazlası oldum okulda, tayin oldum başka okula :), keşke o zman kabul etseydim. sorunsuz bir okuldu ama hayırlısı işte, kısmet değilmiş. şimdiki okulumdan da memnunum.

Teşekkür ederim hepinize.idareyle aram iyi zaten okulda tek müdür var :) Stajerliğim bu görevlendirmeye mani teşkil eder mi?BT sınıfı olmadan okula gitmek bile gelmiyor içimden

BBNET
Geri