alicelal2005' Alıntı:
Bugün sendika yetkilisi ile görüştüm. Maalesef aldığım cevap beni pek de memnun etmedi. Müdür istediği zaman görevlendirmenin iptalini istiyormuş. Görevlendirmenin iptali için uyduruktan bir sebep sunuyorlarmış, ilde hiç araştırmadan hemen onaylıyormuş.
Sendikanın bana sunduğu teklif, çevrede btr boş olan okul varsa görevlendirmeni teklif ederiz oldu.
Yani tam bir fiyafko...
merhaba hocam...kader arkadaşım desem daha doğru...

aynı olay benim başıma geldi bu dönem başı...farklı sendikaya üye oldum yediremedi gururuna...her dönem görevlendirmem yapılıyor zaten diye müdüre sormadan mem görevlendirdi beni...adam bana sormadılar,iptal ettirecem yetersizsin felan dedi...çok kavgalar ettik,okuldaki sendika arkadaşlarım da destek oldular her konuda bana...derdimizin btr değil de çifte standart olduğunu anlatmak için...sonunda müfettişler felan geldi okula soruşturmalar yapıldı...bişiy çıkmadı...kendisine dava açmayı düşüyoruz halen mobbing yüzünden...sonuç derseniz: olayın üzerinden 2 ay gibi bir zaman geçti ama gıcıklıklar hala devam etmekte...mesela bugün uyarı mektubu aldım...ne anlama geliyor,sicile işleniyor mu bilmiyorum ama gerçekten çok onur kırıcı bir durum...hele ki işimi layığıyla yaptığımı düşündüğüm zaman...hangi sendikadasınız bilmiyorum ama benim sendikam bu olayda arkamda durdu...ben eğitim-sen liyim...bence sendikanızla bir daha görüşün ya da değiştirin...okulların babalarının çiftliği olmadığını öğrenmeleri lazım... :-1: