Görevlendirme BTR Tablet alır mı?

Kodla Büyü

yenibilişim

Aktif Üye
Mevzuatta Ücretli öğretmenlere ya da MEB dışından başka kurumdan gelen öğretmenlere/eğitmenlere TBS dağıtımı yapılmaz ifadesi yer alıyor. Görevlendirme öğretmenler alamaz diye bir şey yazmıyor. Forumda biraz araştırdım bazı arkadaşlar emin olarak tablet alamaz demişler. Kaynağı nedir bunu söyleyen arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyor?

kadrom ortaokulda, lisede btr yim, tablet almak için il koordinatörüne sordum, alamazsınız dedi, görevlendirme bitince iade ederim, tutanakla alayım dedim, yine alamazsınız dedi.

acer50' Alıntı:
kadrom ortaokulda, lisede btr yim, tablet almak için il koordinatörüne sordum, alamazsınız dedi, görevlendirme bitince iade ederim, tutanakla alayım dedim, yine alamazsınız dedi.
Yönetmelik açık değil mi keşke keşke kaynağını bir sorsaydınız. Biz neden tablet almayalım yada alınca neden teslim edelim? Gerekçesi ne yani tablette bir sorun olduğunda hemen yanımıza koşuyorlar. Bize verilmeyecekse kime verilecekmiş?

sanırım aktivasyonda sorun oluyor, sonuçta hangi okullara hangi öğretmenlere tablet verileceği belli, sayıya göre geliyor. Emin değlim tabi, denemek lazım, ben kendi tc numaram, o okulda kadrom olmadığı halde ile aktivasyon yapabilir miyim?

acer50' Alıntı:
sanırım aktivasyonda sorun oluyor, sonuçta hangi okullara hangi öğretmenlere tablet verileceği belli, sayıya göre geliyor. Emin değlim tabi, denemek lazım, ben kendi tc numaram, o okulda kadrom olmadığı halde ile aktivasyon yapabilir miyim?
Kadron orda olmadığı için yapamazsın.Pybs de bakıldığında öğrenci/öğretmen üzerine kaydedilmeden önce okul adı yazıyor.Yani sadece o okul öğretmeni ya da öğrencisi kullanır.Ama kadronun bulunduğu okulda bt öğretmeni kendine tablet alabilir. Aktivasyonunda sorun olacağını düşünmüyorum.

Bizim okula 15 öğretmen tableti daha gelecek ve okulda tablet dağıtmadığım sadece 9 öğretmen var yani 6 tablet fazla. Müdür yardımcısı bir tanesini benim alabileceğimi söyledi bende araştırdım yönetmelikte alamayacağıma dair bir ifade göremedim. Evet düşününce aktivasyon sıkıntısı olur gibi geldi haklısınız.

sıkıntı yok arkadaşlar aktif oluyor geçen sene aldım ben kullandım geri iade ettim.

Kadrom ortaokulda. Lisede BTR yim. 2 adet tablet boştaydı. (Daha önceden alan öğretmenler olduğu için).
1 tanesini kendi adıma aktivasyonunu yaptım. Kullanıyorum. Çok isteyen olursa geri iade ederim.

Kadrom başka bir okulda ben başka bir lisede BTR'yim.. Ben aldım arkadaşlar.. Aktivasyonu yaptım.. Ekranda kadromun bulunduğu okul yazdı.. Sonuçta Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyiz.. Geçen yıl tabletle ilgili onca soru sordular saf saf baktım, başkalarından tablet aldım bi bakayım nasıl diye.. Ama bu yıl kendi tabletim var ve konuya yabancı değilim..
Ayrıca bizler öğretmeniz arkadaşlar, kimlik numaramız, kadromuz belli.. Alıp kaçma durumu yok, olmaz da.. İl koordinatörleri duruma tam hakim olmadığı için bence alamazsınız diye cevap veriyor..

Bencede hocalarım çok haklısınız. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sorunlarına cevap vermemiz için en önce bizim tablet almamız gerekir. Benim düşüncemde bu.

Bu forumu takip eden birçok Eğitici arkadaşımız var.Tablet alamayacağımızı söyleyen arkadaşlar lütfen niye alamayacağımızdan da bahsetsin.Zaten iade etme durumu şuanda yok tableti alınca tablet sende kalıyor.Kadronun bulunduğu okulda almazsın olur biter haksız mıyım?

crazyboss' Alıntı:
Bu forumu takip eden birçok Eğitici arkadaşımız var.Tablet alamayacağımızı söyleyen arkadaşlar lütfen niye alamayacağımızdan da bahsetsin.Zaten iade etme durumu şuanda yok tableti alınca tablet sende kalıyor.Kadronun bulunduğu okulda almazsın olur biter haksız mıyım?
acer50' Alıntı:
bir de şu linkte 5. sayfada açıklama var konuyla ilgili
http://tablet.eba.gov.tr/yardim/files/sss.pdf

Resmi yazının linkini veriyorum, hala açıklama ve kaynak bekliyorsunuz

BBNET
Geri