Görev Alanımızdaki Diğer İlçeler

Kodla Büyü

Sponge Bob

Site Gezgini
Arkadaşlar, gelen görevlendirme yazımda, kendi ilçem haricinde iki ilçeden daha sorumlu olduğum belirtilmiş. Bu ilçeleri ne şekilde idare etmem gerekir? Gidip gelme yapacak mıyım, kurs açacak mıyım? vs. vs.
Benden başka bu durumda olan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız?

O ilçelerde kurs düzenlemek?
Ben intel kursu açabilirim şu anda. İntel kursu ilimizde mesai saatleri dışında açılıyor. Yani en erken 4 diyelim. Günde 4 ders saati deseniz 7buçuğui filan bulur.
Bahsettiğim ilçelerden biri benim ilçeme 1.5 saat uzaklıkta...
Teoride haklı olabilirsiniz ama pratikte mümkün olabileceğini sanmıyorum.
Ayrıca ulaşım sorununu nasıl hallediyorlar? Milli Eğitim'in aracı ile mi veya yolluk veriyorlar mı? Çünkü bahsi geçen yere giden bir minibüs, otobüs vs. yok. Özel araçla gitmenin haricinde bir şansım yok.
esperadoz hocam lütfen alınmayınız, yanlış anlamayınız, lafım size değildir; gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Çünkü tahminden ziyade bilgiye ihtiyacım var.

Arkadaşlar, gelen görevlendirme yazımda, kendi ilçem haricinde iki ilçeden daha sorumlu olduğum belirtilmiş. Bu ilçeleri ne şekilde idare etmem gerekir? Gidip gelme yapacak mıyım, kurs açacak mıyım? vs. vs.
Benden başka bu durumda olan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız?

+1

Hizmetiçi kurs açacaksınız. Eğer o ilçeye gidip gelmek mümkün değilse orda kalacaksınız kurs boyunca. Pratikte uygulanabilir mi bilmem ama mevzuat böyle. Tabi önce kendi ilçende intel kursunu bitir sonra o ilçelere gidersin.

Hocam kurs acilacaksa onceligi kendi ilcene ver/verdir. Devlet kaynaklarini ekonik kullanmayi gerekce gostere bilirsin :D . Baska ilceye gitsen devlet sana yolluk+ yevmiye+ orda kalirsan kodaklama ucretini vermek zorunda (hatta yevmiyen 3/3 tam olur) + kurs ücreti. Ama kendi ilcende kurs planlarsan. Ayni kursu ayni sayida ogretmene verrisin kurum kurs ücreti haric hicbir ucret odememis olur .

Planlamalar genelde sene basinda toplantida yapilir.

verilen cevaplar genelde hizmetiçi kurslar üzerine yoğunlaşmış, diğer ilçelerle kurslar dışında bi iletişimiz olmayacak mı?
ayda 1 ziyaret derken, ilçe memleri mi, yoksa diğer ilçelerdeki tüm okulları mı?

Sponge Bob' Alıntı:

Hocam normalde o ilçedeki okulları da ayda bir ziyaret etmek zorundasın tabiki İlçe milli eğitimlerede uğrayıp gezdiğin okullar hakkında bilgi vereceksin ancak bu pratikte böyle olmuyor. İlk etapta sorumlu olduğun okulları bir defa gezersin BT sınıflarında ne var ne yok bir görürsün oralara telefonunu bırakırsın daha sonra ayda bir arayıp sorun varmı diye sorarsın sorun varsa gidersin sorun yoksa gitmene gerek yok. Yolluk işine gelince tamamen çalıştığın ilçeye bağlı isterlerse veriyorlar istemezlerse vermiyorlar. mahkemeye versen uğraştığına değmez çünkü ayda bir gideceksin 1/3 yevmiye alacaksın buda en fazla 15-20 ytl eder. Bunun içinde ilçe milli eğitimle kötü olduğuna değmez

Sponge Bob' Alıntı:
O ilçelerde kurs düzenlemek?
Ben intel kursu açabilirim şu anda. İntel kursu ilimizde mesai saatleri dışında açılıyor. Yani en erken 4 diyelim. Günde 4 ders saati deseniz 7buçuğui filan bulur.
Bahsettiğim ilçelerden biri benim ilçeme 1.5 saat uzaklıkta...
Teoride haklı olabilirsiniz ama pratikte mümkün olabileceğini sanmıyorum.
Ayrıca ulaşım sorununu nasıl hallediyorlar? Milli Eğitim'in aracı ile mi veya yolluk veriyorlar mı? Çünkü bahsi geçen yere giden bir minibüs, otobüs vs. yok. Özel araçla gitmenin haricinde bir şansım yok.
esperadoz hocam lütfen alınmayınız, yanlış anlamayınız, lafım size değildir; gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Çünkü tahminden ziyade bilgiye ihtiyacım var.

iyide hocam daha ne bilgisi istiyorsun işte yeadzıkya hizmetiçi kurs açarsan ilçede zaten o gün sen kursu açtığın ilçede gözüküyorsun yani bulunduğun ilçe milli eğitimde durmana gerek yok bizimde 1.5 saat uzaklıkta ilçemiz var bizde 4 5 gibi başlatıyoz kursları aynı şeyi bizde yaptık gittik orda kaldık sadece hafta sonları geldik böyle bitirdik 3 haftayı şimdi gidiş geliş yaparsan yol parasını alıyorsun ama orda kalırsan yatma parasınıda alırsın.

Geri