coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 8 Ocak 2017 #1 Görev çubuğunda Chrome'u tıklayınca 2. bir Chrome ikonu çıkıyor. İnternetteki çözümlere baktım. Denedim ama nafile. Başka bir çözüm bilen?
Görev çubuğunda Chrome'u tıklayınca 2. bir Chrome ikonu çıkıyor. İnternetteki çözümlere baktım. Denedim ama nafile. Başka bir çözüm bilen?
compteach06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 985 8 Ocak 2017 #2 Chrome açtığınızda ana sayfa v9 veya türevi arama motoru mu? Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chrome açtığınızda ana sayfa v9 veya türevi arama motoru mu? Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 9 Ocak 2017 #3 compteach06' Alıntı: Chrome açtığınızda ana sayfa v9 veya türevi arama motoru mu? Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hayır hocam değil, temiz gibi görünüyor şu an.
compteach06' Alıntı: Chrome açtığınızda ana sayfa v9 veya türevi arama motoru mu? Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hayır hocam değil, temiz gibi görünüyor şu an.