Arkadaşlar hazırlık olan bir proje okuluna başladım. Daha önce bilişim derslerini müdür yardımcısı da(o da bilişimciymiş) gösterip Almanca işlemişler, şimdi de müdüre bunu teklif etmişler o da bilişim öğretmeni btr olsun hiç derse girmesin durumunu kabul ederse olur demiş. Ben de Almamca öğretmenine iyi de ders bende görünecek siz gireceksiniz öyle saçma şey mi olur ekdersi nasıl alacaksınız yasal olarak ne olacak dedim ooo Hocam her sene yaptık bu sene de hallederiz sen o kısmını düşünme, geçen sene başkasına yatıyordu ekders çekip bize veriyordu falan dedi haydaaaa.
Üstelik yeteri kadar Almanca öğretmeni de yok bugün sağı solu arayıp Almanca öğretmeni bulmaya çalıştı 1-2 öğretmen müdürün bana söylediği henüz birşey yok.
Bana çok ama çok saçma geldi göremediğim bir durum mu var, hiç derse girmeyip sadece btr olmak bana kendimi atıl gibi hissettirdi açıkçası hoş belki müdür bunları savuşturmak için de söylemiş olabilir ama böyle bir durum yaşayanınız var mı
Üstelik yeteri kadar Almanca öğretmeni de yok bugün sağı solu arayıp Almanca öğretmeni bulmaya çalıştı 1-2 öğretmen müdürün bana söylediği henüz birşey yok.
Bana çok ama çok saçma geldi göremediğim bir durum mu var, hiç derse girmeyip sadece btr olmak bana kendimi atıl gibi hissettirdi açıkçası hoş belki müdür bunları savuşturmak için de söylemiş olabilir ama böyle bir durum yaşayanınız var mı