Gönderdiğim Mail Spam Klasörüne Gidiyor

Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar
Yaptığım web sitesinin iletişim bölümünden php kodları ile gönderilen mesajları kendi mail adresime gönderiyorum
yalnız gelen mailler gereksiz klasörüne gidiyor direk olarak
posta kutusuna gitmesi için ne yapmam gerekiyor acaba? yani spam olarak görmemesi için..

Eğer e-posta adresiniz hotmail ise hotmail güvenlik ayarlarınızı gözden geçirin.
İletişim bölümünüzün kodlarına müdahele etme şansınız ya da bilginiz varsa, gelen e-postaların from kısmını belirlediğiniz bir e-posta olacak şekilde ayarlayın. Yani gönderilen e-postaların gönderen kişinin e-postası değil de sizin belirlediğiniz bir e-posta olmasını sağlayın. Ardından da e-posta hesabınızdan bu e-posta adresini güvenliler listesine alın. Ben problemi böyle çözmüştüm. İletişim bölümünden gelen bütün e-postaların gönderen kısmına iletisim@siteadi.com şeklinde ayarlamıştım. Hatta bu e-posta adresinden gelenleri, oluşturduğum bir klasöre gönderilecek şekilde yönlendirmiştim. Tavsiye ederim.
Eğer yapamazsanız, iletişim bölümünüzün dosyalarını paylaşırsanız, yardımcı olmaya çalışırız.

İletişim bölümünün koduna müdahele ederek, gönderen kişinin e-posta adresini gönderilen mesajın sonuna ekletebilirsiniz.
Yani mesajın en altına
E-Posta: gonderen@siteadi.com
şeklinde eklemesini sağlayabilirsiniz.

Eğer iletişim bölümünüzün dosyalarını burada paylaşırsanız, gönderici kısmını nasıl değiştireceğinizi söyleyebiliriz.

BBNET
Geri