Gönderdiğim foto sitede neden gözklmüyor?

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar file zille programı ile sunucuya fotograf gönderdim.Ama fotoğraf yerine x işareti var.Tekrar göndermeyi denedim karşı taraf aynı fotoğrafın olduğunu söylüyor.Enterasan olan 0 kb olarak gözüküyor.Ben 110 kb aynı fotoğrafı gönderiyorum üzerine yaz diyorum.Siteye baktığımda x işareti gözüküyor.Fotoğrafın olması gereken yerde.File zilla ile sunucuya bağlanıyorum aynı fotonun o kb olduğu gözüküyor.Benim gönderdiğim foto 110 kb.Daha önceden hiç böyle olmamıştı.Neden olabilir?

Hocam bence sen sunucudaki fotoyu sil tekrar upload et ayrica local de calistiriken resmin gorunuyor mu_? ve resmi sunucu da dogru yere attigindan emin ol!

Hocam dediğiniz gibi sunucudan silip attım bir kaç kez olmadı.Normalde yani localde resim gözüküyor.Doğru yerden de alıyorum Valla bende anlamadım.Uğraşıyorum ama hala düzeltemedim.Şimdide aynı dosyanın yedeği vardı bir de ondan deneyeceğim.

bazı sunucularda dosya adinin buyuk kucuk harf olmasi etki ediyor,
mesela sen html dosyanda .jpg yaziyosun uzantiyi ama normalde
dosya adi .JPG, haliyle gostermiyor, buna da dikkat edin

Hocam JPEG olarak yazıyor.Onuda denedim ama olmadı.Büyük ve küçük harflere dikkat ettim.İlk fotoğrafının adını 23_nisan diye değiştirdim.Normalde İMG_1420 YAZIYORDU.aCABA BUNDAN OLABİLİR Mİ?

olur hocam İMG_1420 dosya isimlerini buyuk harfler kullanarak yazma bence ve ingilizce kullan, buyuk i olması mesela!

html dosyasi: 23nisan.jpeg
dosya adi: 23nisan.jpeg

2si de ayni eminsiniz degil mi

Arkadaşlar düzelttim.Büyük ve küçük harfdenmiş.Nüans farkı vramış.Hepinize teşekkür ediyorum.

BBNET
Geri