Arkadaşlar akıllı tahtanın birinden açtığım videoyu aynı anda tüm sınıfların izlemesini sağlayabilir miyim? Okulumuz küçük. Hava muhalefeti olduğu zamanlarda her sınıfın kendi dersliğinde bulunup İstiklal Marşını aynı anda okumalarını sağlamak istiyorum mesela
Peki bu durumda öğretmen olarak kurduğumuz tahtada videoyu açtığımda diğer tahtalarda direk görünecek mi? ( bundan önce hiç rastlamadığım için soruyorum. Kusura bakmayın )Bütün tahtalar ağ üzerinde ise netsupport ile ekranı paylaşabilirsiniz. Tahtanın birini öğretmen diğerlerini öğrenci olarak kurup sınıf oluşturabilirsiniz.
xp de denemedim.bu xp de çalışıyormu?
bu xp de çalışıyormu?
Netop firması uzun yıllar önce netop school programını geliştirmeyi bıraktı. Sınıf yönetim yazılımı olarak Netop Vision ile devam ediyorlar. Onun da sanırım 9.6 sürümü çıkmıştı en son. Netop Vision diye arayabilirsiniz program indirme sitelerinde. Ama sanırım XP dersteği yok. Netsupport School 11 numaralı versiyonu windows XP, 7, 8, 10 ile tam uyumlu çalışıyor.
Türkçe desteği var mı ?Araştırırken denk geldi youtube video açıklamalar kısmına programi eklemis ler kurdum sıkıntı yok full.
NetSupport School Pro 12.65 Full
ah şu hintli youtuberlar olmasa bizim muhendislik öğrencileri boş diye geçenlerde bi geyik vardı twitterda aklıma geldi paylaşım için teşekkürlerTürkçe desteği var mı ?
aynen öyle. Ah o Hintliler....ah şu hintli youtuberlar olmasa bizim muhendislik öğrencileri boş diye geçenlerde bi geyik vardı twitterda aklıma geldi paylaşım için teşekkürler![]()