response' Alıntı:Dilekçenin kabul edilmemesi ne demek. İadeli taahhütlü gönder postayla. Dilekçe hakkı anayasal bir haktır.
senolak' Alıntı:6 aylık süre sonunda yeni talepte bulunmazsın o zaman zaten düşer görevin.
Evet Maalesef. Hatta hiç istekte bulunmasanız bile sizi resen o göreve alabilirlerdi hocam.casemiro' Alıntı:senolak' Alıntı:6 aylık süre sonunda yeni talepte bulunmazsın o zaman zaten düşer görevin.
Ben tekrardan dilekçe yazmazsam beni re'sen görevlendirebiler mi hocam
milkay' Alıntı:ailevi nedenlerden dolayı istifa ediyorum gibi birşey yazarsan MECBUR kabul ediliyor. ancak süreyi uzatmak için ilçe de yazı 15, kaymakamlık da 15 geri dönüşlerde bi o kadar sürüyor. ama kabul ediliyor. Benim başıma da geldi. 72.gün sonunda görevden ayrılabildim. 2 kez de kendimi BİMER e şikayet ettim. İstifa ettiği halde halen görevde diye![]()
VY_Canis_Majoris' Alıntı:milkay' Alıntı:ailevi nedenlerden dolayı istifa ediyorum gibi birşey yazarsan MECBUR kabul ediliyor. ancak süreyi uzatmak için ilçe de yazı 15, kaymakamlık da 15 geri dönüşlerde bi o kadar sürüyor. ama kabul ediliyor. Benim başıma da geldi. 72.gün sonunda görevden ayrılabildim. 2 kez de kendimi BİMER e şikayet ettim. İstifa ettiği halde halen görevde diye![]()
Kendini 2 kez bimere şikayet mi ettin.uhaha:
uhaha: